Mitt Liv

Berättat av Ivan

Född 2011. Väskinde skola. Åk 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.02.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Ivan

Min Dag

Jag vaknar av att min hund Masha slickar mig i ansiktet.Sen går jag upp och klär på mig mina svarta Nike kläder.Jag går och äter två rostade mackor efter det borstar jag mina tänder i 2 minuter.

Efter det går jag och väcker min familj.Så går jag till mitt rum och sätter mig och ser på min mobil tills klockan slår halv 8 då ska jag gå till bussen.Jag sitter på bussen i 45 minuter.

När jag kommer fram så har vi matte.På mattematiken jobbar vi med minus upställning.

sen har vi rast då spelar jag fotboll med mina kompisar tills vi ska gå in.

På svenskan läser vi f örst en halv timme.Men ett tag senare har vår lärare en genomgång av dagen.

Halv 12 tvättar vi våra händer och går till maten.

Idag blev det fiskpaneter med potatis och sallad.Jag åt väldigt mycket.Men efter ett tag går jag ut och spelar fotboll i en halv timme.Halv 1 går vi in och har engelska.På engelskan jobbade vi på med Family .När vi går ut på rasten så spelar jag fotboll med mina kompisar den rasten van mitt lag med 10-3 mot det andra laget.Sedan har vi svenska då jobbar jag först med att göra den här berättelsen sen med Skolplus.Sen är skolan slut och jag ska åka bussen hem.

Det tar 45 minuter och jag ser på youtube hela tiden vägen hem.Sen går jag hem det tar en kvart.När jag kommer hem äter jag fil med flingor.När klockan är 4 så sätter jag mig och spelar Fortnite.Ett spel då alla ska dö.Halv 5 kommer resten av min familj hem.När jag går ner och ska hälsa så ber mamma mig hänga tvätten.När jag gjort det så dukar jag medans pappa håller på med att laga mat.

Klockan 6 så måste jag åka till min fotbollsträning.Som startar klockan halv 7.

Det tar en kvart att åka ditt.Träningen börjar med att vi värmer upp och sedan kör vi

en pasningaövning.Efter så gör vi en skottövning och efter det så spelar vi match.Sen kommer min mamma och hämtar dig.I bilen pratar vi om hur våra dagar har vart.När jag kommer hem hälsar jag på min hund sen går jag och dushat.När jag dushat så sätter jag mig och spelar Fortnite tills jag ska gå och lägga mig.

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Ivan

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02895

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Väskinde skola

Klass

Åk 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!