Mitt Liv

Berättat av Albin

Född 2010. Fridlevstadsskolan F-6. Klass 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

28.02.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag brukar vakna klockan 05:30 och jag brukar kollar på telefonen i några minuter.Efter jag har gjort det så ropar pappa att jag ska äta frukost.Jag äter macka och ett glas med Oboy och lite yoghurt med flingor.När jag har ätit så går jag och borstar tänderna och fixar i ordning mig för att gå till Tvings skola och sedan åka bussen till Fridlevstad skolan.Jag hoppar av vid skolan och går ner till byggnaden där jag har mitt klassrum.vi brukade starta dagen med lite svenska och sedan matte. Klockan 09:20 har vi rast och jag brukar spela fotboll på rasten.

Vi har gymnastik efter rasten och vi byter om i omklädningsrummet och sedan går vi upp i gymnastikhallen.Vi bruka göra lite lekar t.e.x datten i början och sedan några andra roliga lekar. Efter idrotten duschar vi, tjejerna har ett eget omklädningsrum och vi har ett eget. Alla duschar, om man inte har en handduk så får man låna en handduk. Efter alla har duschat och bytt om så går vi till klassrummet. När vi har kommit tillbaka till klassrummet så har vi lite matte och sedan är det lunch.Det är pasta och skinksås,grönsaker och ketchup. Efter lunchen så har vi engelska. Vi har svenska efter engelskan och sedan lite elevens val. När vi slutar skolan klockan 14.30 så tar jag bussen till tvings skola och sedan går jag hem.När jag kommer hem så gör jag nudlar och lite O’ boy och sedan går jag datorn och kollar på Youtube.Efter jag har tittat på Youtube så spelar jag Minecraft, Fortnite, Fireworks mania och mycket annat. Min pappa har kommit hem med mina lillebröder och vi ska göra middag. Vii äter spagetti och köttfärsås. Klockan är mycket och jag går och lägga mig klockan 20:13 ungefär.

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Albin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02921

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Fridlevstadsskolan F-6

Klass

Klass 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!