Mitt Liv

Berättat av Rufael

Snapphaneskolan. Snapphaneskolan 5 a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela fotboll med mina kompisar.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade klockan 10 på morgonen och gick upp och åt frukost. Jag åt en macka med smör och ost och drack ett glas juice. Därefter gick jag och klädde på mig för sen skulle jag iväg och va med en kompis. Vi spelade tv-spel, ett spel som heter fortnite. Sen gick vi ut en runda, vi gick till coop och handlade choklad, det var gott. När vi hade ätit upp chokladen gick vi hem till honom igen för jag skulle gå hem till en annan kompis för jag skulle fråga om jag och pappa kunde åka med dem till fotbollsträningen eftersom att det var föräldrarmöte på träningen.

På träningen hade vi först en skottövning, sen en passningsövning och sen en lek som heter apan i mitten. På apan i mitten passar man runt bollen till varandra och apan ska försöka ta bollen ifrån de andra. Tar han bollen så byter man och har en ny som är apan i mitten. Vi spelade match på träningen också och jag gjorde två mål och två assist.

Efter träningen så åt jag kvällsmat hemma, vi åt en slags soppa med kyckling i som är jättegod. Efter maten så duschade jag sen lekte jag med min pappa och mina bröder och vi pratade om en rolig grej och skrattade mycket. Sen var det dags för mig att sova.

Publicerat

18 februari 2022

Berättat av

Rufael

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02361

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Snapphaneskolan

Klass

Snapphaneskolan 5 a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!