Mitt Liv

Berättat av Stella

HagaLyckebyskolan. 4A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.05.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade tidigt på morgonen av att mamma väckte mig för det var nämligen frukost. När jag kom in i huset (jag sov i en husvagn) satt mina två halvsystrar (Kelly och Chattlen)där och spelade HAY DAY, det är ett bondgårdsspel!

När jag satte mig vid bordet såg jag att pappa stod vid spisen och gjorde egg mc bacon. Jag fick äta nästan fyra portioner med mat. Senare gick jag och Kelly ut och hopade studsmatta medan alla killar hade åkt och fiska och mammorna drack kaffe på baksidan.

Kelly och hennes familj har fem hästar, Kellys häst heter Vanilj. Jag älskar att rida på en häst som heter Tim-Tam. Jag och Kelly frågade om vi fick rida och vi fick det om mamma red och om vi inte sa att vi hade tråkigt! Mamma fick rida på deras nya häst som heter Mysan och hon kan sparkas om man rider ut men vi var på en ridbana. Jag vågade till och med trava!

Sen åt vi varma mackor till lunch. Det var jättegott.

Till middag åt vi biffstroganoff. Efter middagen cyklade jag och Kelly till hennes mormor och morfar. Jag fick låna Kellys cykel och hon tog sin mammas cykel. När vi var på väg hem fick jag cykla på den stora cykeln men när jag skulle gå av så ramlade cykeln så att jag fick ett framhjul på revbenen! Men sen gjorde det inte så ont längre så jag åt godis, chips och glass! Jag somnade av att pappa lyssnade på en skräckbok.

Publicerat

8 juni 2020

Berättat av

Stella

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/00328

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

HagaLyckebyskolan

Klass

4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!