Mitt Liv

Berättat av Martin

Född 2010. Nibbleskolan. 5C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.12.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heater Martin. Jag gillar fotboll och Jagger i fotbollsettan laget jag går i heter KFF och jag går i inomhus fotboll och de heter Elactisko. På min fritid gillar jag att spela fotboll med vänner. Jag gillar skolan för att jag gillar att jobba och att ha kul med vänner i skolan och till och med andra personer som går på min skola.

Min mål är att få ett bra liv i framtiden.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En vanlig dag i mitt liv… Jag vaknar 06:40 eller 06:45 sen går jag upp från min säng jag bara sitter på min säng typ i en minut eller två minuter. Efter de går jag till min garderob och väljer kläder och oftast väljer jag byxor, hoodie och långa trumpor men jag väljer inte mina bästa kläder och inte de minst bästa kläderna.

Sen går jag till köket och ser om jag har macka men oftast ser jag att jag har macka hemma så jag äter min macka och på min macka finns det ost och grönsaker det tycker jag är gott men om det inte finns macka hemma så äter jag helst yoghurt med cornflakes.

Sen när jag har ätit klart så ser jag att klockan är typ 07:20 eller 07:25 då går jag och sätter på mina ytter kläder det jag ska ha på mig till skolan är vinter jacka, vinter skor, mössa, vantar och min väska men mina syskon går också till skolan med mig jag har två bröder och en syster men min yngsta lille brorsa går dagis nu för han är tre år men min andra brorsa är lika gammal som mig vi är tvillingar. Vi är 11 år min syster är 9 år hon och min systers namn är Victoria, min yngsta brorsa heter David, min tvilling heter Erik och jag heter Martin.

Den skolan jag går på heter Nibble skolan det tror jag min brorsa också kommer gå på. Jag och min yngsta brorsa umgås jätte mycket jag gillar han väldigt mycket jo jag är också med mina andra syskon men jag gillar min yngsta bror.

Jätte mycket och han gillar mig att leka med. Sen när jag kommit hem från skolan tar jag av mig mina ytter kläder och typ när jag kommer hem så är klockan 14:00 eller 14:20 för jag hänger med mina vänner efter skolan eller tar vi samma väg hem.

När jag är hemma tar jag av mig mina ytter kläder och de flesta dagar har jag träning och jag går i fotboll och boxning för tillfället och när jag har fotbolls träning då börjar jag 16:30 och slutar 17:30 men de har gjort träningarna kortare för de är av covid-19 annars skulle de vara 18:00 och för det blir för många personer där andra har också träning efter mitt lag. Men när jag har boxning så börjar den 17:00 och slutar 18:00 och det är den vanliga tiden jag slutar.

Publicerat

1 februari 2022

Berättat av

Martin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02147

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Nibbleskolan

Klass

5C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!