Mitt Liv

Berättat av Vanessa

Född 2009. Elin Wägnerskolan. 6D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

03.01.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej, jag heter Vanessa jag är 12 år.

När jag vaknar väcks jag av ett larm på min telefon eller så väcker mina föräldrar. Efter jag har gått upp från min säng väljer jag kläder. Jag brukar oftast ha jeans och en t-shirt och över en hoodie. Ibland kan jag också ha mjukisbyxor. På sommaren har jag kjol eller shorts oftast.

När jag ska äta frukost äter jag olika varje dag nästan men oftast blir det macka med smör och ost eller skinka, det kan också bli flingor med mjölk. Och vatten till det.

När jag ska till skolan går jag eller åker bil. Ibland cyklar jag med,sen när jag har kommit hem från skolan är jag antingen med vänner och då är vi antingen hemma hos någon,ute eller på stan eller Grand Samarkand. Grand Samarkand är ett köpcentrum. Jag kan också bara gå hem efter skolan och pluggar och göra läxorna, och sen tränar jag fotboll och innebandy efter skolan.

När jag är hemma efter skolan brukar jag använda telefonen,datorn eller tv:en. Det jag gör när jag använder skärmarna kollar jag på film,pluggar eller pratar med kompisar eller chatta med vänner. Jag kollar också på instagram på telefonen och använder snapchat och sen gör jag såklart mer.

Dom jag umgås med på min fritid eller i skolan är Olivia,Zied och Arion.

Publicerat

14 februari 2022

Berättat av

Vanessa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02319

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Elin Wägnerskolan

Klass

6D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!