Mitt Liv

Berättat av Teodor

Född 2009. Sågtorpsskolan. 6a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.02.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Nu är jag 13 år och jag gillar fotboll och basket.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej jag heter Teodor jag går i 5:a på sågtorpsskolan i Nacka. Min dag börjar med att jag vaknar upp i min säng olika tider varje dag men oftast så är det runt klockan 6 och jag har lådor som sitter ihop med min säng. Sen så klär jag på mig mina kläder dem kan ha färgen beige, svart, blå, Röd eller grå på mina kläder men jag väljer kläderna genom att kolla vilka som är rena och vilka som inte är rena men jag har oftast på mig chinos med en hoodie. Jag brukar äta ungefär tre rost mackor till frukost med bara smör och jag dricker också mycket mjölk jag äter upp allt på ungefär 20 minuter och jag brukar sitta vid vår köksö och äta. Sedan så borstar jag mina tänder min tandborste är vit och jag fixar mitt hår med hårvax och lite hårspray bak på håret. Jag brukar ta mig till skolan genom att gå det brukar ta ca 15 minuter och jag brukar gå till skolan med min kompis Malte men när det blir varmt ute så cyklar jag lite och då tar det typ bara fem minuter till skolan.

Jag brukar kolla på Youtube eller Tik Tok eller Disney plus och Netflix när jag kollar på mobilen när jag kollar på Youtube så kollar jag på folk som pratar svenska och spelar Fifa. När jag spelar på mitt PS5 brukar jag spela olika spel t.e.x Fifa 21, Minecraft, Rocket league och Fall guys men mest så spelar jag Fifa 21 jag brukar spela iallafall tre matcher när jag har börjat spela sen kanske jag stänger av spelet. Efter skolan så hänger jag ibland med kompisar då hoppar vi studsmatta och gör massor av volter eller så spelar vi massor av spel på PS5. Men oftast så har jag träningar efter skolan jag spelar fotboll men ibland innan träningen är jag med en kompis som spelar i samma lag som jag spelar i.

Jag hjälper till hemma med diskmaskinen ibland eller går ut med sopporna men ibland så dammsuger jag lite i huset men det tycker jag är väldigt tråkigt. Ibland är jag med familjen och har lite kul med dem men jag har oftast roligast när jag är med mina kompisar vi har det så himla kul men när jag är själv så ligger jag bara i min säng och kollar på massor av saker på mobilen. Hejdå😃😃

Publicerat

24 februari 2022

Berättat av

Teodor

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02613

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sågtorpsskolan

Klass

6a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!