Mitt Liv

Berättat av Wilda

Född 2009. Sågtorpsskolan. 6a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

07.05.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Wilda, jag är 12 fyller tretton snart. Jag gillar att rita, måla, friidrott och spela trummor.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Jag vaknar av att mamma eller pappa väcker mig, eller att larmet går. Men det går bara någon dag varje vecka. Jag åker buss till skolan. Men på helger brukar jag vakna av mig själv. Jag väljer oftast ett klädesplagg som ligger på min stol. Som jag har använt någon dag innan och sen tar jag något från min garderob som passar till. Eller något från den nya tvätten. Jag dricker oftast oboj och äter en macka eller risk kaka, yoghurt och flingor kanske mjölk istället. Men istället för oboj kanske jag tar mjölk och juice. Jag åker bussen varje dag till skolan men vissa dagar får jag skjuts typ som torsdagar och vissa dagar när man börjar sent. Jag brukar alltid spela med kompisar .t.e.x. sims 4 eller roblox, minecraft, fortnite och cs go. Jag spelar någon timma varje dag. Det är väldigt roligt. Efter skolan leker jag med en kompis eller åker hem, spelar eller är med min hamster och spelar trummor.

Varje torsdag, måndag och tisdag har jag trummor och träningar. På torsdagar har jag en timmas friidrottsträning. På Måndagar har jag en och en halv timmas friidrottsträning. På tisdagar har jag tjugo minuter trummor. Jag städar inte mitt rum så ofta men typ en gång varannan vecka så plockar jag undan för städaren ska komma. Jag umgås med min IBf eller en kompis från skolan eller en granne. När jag kommit hem från skolan. Så brukar jag sätta mig och spela en stund, men om jag skulle behöva så skulle jag göra klart alla läxor och plugga inför prov. Efter jag är klar med det så brukar det vara mat jag äter upp, och går till datarummet, spelar, skriver med kompisar.

Sen när det är kväll och jag börjar bli trött så går jag och borstar tänderna, duschar om jag behöver. Annars borstar jag bara tänderna går upp och soppar av lakanet om det skulle vara lite smuts som kommit från strumporna. Jag tittar på mobilen eller paddan och sen så säger mamma eller pappa att det är dags att sova. Då lägger jag mobilen på laddning, och lyssnar på en lugn musik. Sen somnar jag en halv timma efter beror på.

Publicerat

24 februari 2022

Berättat av

Wilda

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02623

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sågtorpsskolan

Klass

6a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!