Mitt Liv

Berättat av Teo

Född 2009. Sågtorpsskolan. 6a.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.05.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Teo och jag gillra att cykla och massa andra sporter tex skidor, snowboard osv.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En vanlig dag i mitt liv

Jag vaknar av mitt alarm klockan halv sju om jag går i skolan den dagen men om det är helg eller lov så vaknar jag inte av mitt alarm då vaknar jag när jag vaknar. Jag äter havrefras och mjölk när jag vaknar och ibland havregrynsgröt men om det är helg eller lov så äter jag amerikanska pannkakor ibland äter jag inget om jag inte är hungrig eller om jag inte orkar göra någon frukost.

När jag ska göra i ordning mig för skolan så borstar jag tänderna med en vanlig tandborste och tar deo och sedan tar jag vax i håret. Sen tar jag på mig kläder för vilket väder det är sen så tar jag på mig min hjälm och drar. Sen cyklar jag till skolan varje dag även om det är vinter. Sen så börjar vi 8:10 varje dag förutom måndagar då börjar vi 9:20. Sen så har vi någon lektion och sen rast 9:30. Sen efter rasten har vi en lektion till och sen 10:45 lunch och lunchrast. Sen så har vi lektioner på eftermiddagen och slutar runt 14:50 oftast. Efter skolan cyklar jag hem eller tar med mig en kompis eller tvärtom. Eller om jag inte är med en kompis så cyklar jag en liten tur. Sen tittar jag på Youtube eller spelar Steep. Och sen äter jag middag efter middagen brukar jag cykla. Eller vara ute och göra något. Sen brukar jag titta lite på min ipad eller på telefonen tills jag ska somna och ibland tar jag ett kvällsmellis sen sover jag ungefär vid 22:20

Publicerat

24 februari 2022

Berättat av

Teo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02631

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sågtorpsskolan

Klass

6a

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!