Mitt Liv

Berättat av Simon

Född 2007. Stavsborgsskolan. 8D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

10.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Simon och jag är 14 år gammal, jag fyller år den 10 mars och jag har två brorsor, en lille bror och en store bror. Vi bor i ett hus i Älta. jag har två hundar, en katt och två ödlor. Jag tycker det är kul att spela spel och att leka med mina hundar.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv.

Jag vaknade klockan 09:00. Så snart jag vaknade gick jag på toa, sen tvättade jag händerna. Jag fick reda på att jag hade covid-19 för 3 dagar sen, men jag visade ingen större symptom den kan vara för att jag blev vaccinerad några månader tidigare. Efter jag tvättade händerna gick jag och åt flingor med yoghurt. Jag åt medans jag kollade på några youtube videor, det tog ungefär 15 minuter. Sedan borstade jag tänderna och spelade lite på datorn.

Jag spelade från klockan 10:00 till 12:00 och då åt jag lunch, jag åt en macka och lite frukt. Sedan för att jag inte orkade spela datorspel gick jag och la mig klockan 13:00 men jag sov inte, jag låg bara på sängen och kollade på videor på mobilen, men jag kan inte komma ihåg vad jag gjorde.

Klockan 17:15 åt vi wok, hela familjen var vid matbordet och vi åt tills klockan 18:00.

Jag spelade tills klockan 21:55 och sen åt jag en macka och lite frukt innan jag gick och la mig. Det tog en halvtimme att somna.

Publicerat

18 februari 2022

Berättat av

Simon

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02399

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Stavsborgsskolan

Klass

8D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!