Mitt Liv

Berättat av Filippa

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

15.12.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv

Hej, jag heter Filippa Lantos och är 12 år gammal.Jag bor i Jönköping på Lillgatan.Och jag går på Internationella Engelska skolan i 6B.

Ungefär kl 07:00 på vardagar ringer min väckarklocka..Då går jag upp, går på toa, sen tar jag min mobil och går och lägger mig i min säng och svarar mina kompisar på snapchat och sen tittar jag på Tiktok en liten stund.Efter ungefär 30 minuter så brukar gå upp och äta frukost, då brukar jag äta risgrynsgröt en macka med falukorv och senap och ett glas vatten.När jag äter brukar jag titta på min ipad, på den brukar jag titta på min serie “Tidlös prinsessa”och ibland brukar jag koppla upp den på min TV via chromecast( Det är en plugg som man stoppar in i din Tv om man vill titta på något, man gör de via telefonen eller något annat).När jag är färdig så plockar jag in min disk i diskmaskinen.

Om jag börjar ungefär 08:00 så måste jag springa ner för trappan, men om jag börjar 09:15 så kan jag fortsätta titta på min serie eller börja sminka mig(Maskara bara).Eller så brukar jag titta på Youtube eller titta på Tiktok.När jag tar mig till skolan och från skolan så brukar jag ta buss men ibland brukar min mamma eller pappa köra min men det är bara typ 1 gång i månaden.

Ibland kan skolan vara svår men oftast rolig.Det roligaste är att vara med mina kompisar och att lära sig nya saker.

När jag kommer hem så brukar jag ta något litet att äta om jag är hungrig och det kanske inte var så jättegod mat i skolan.Om jag har läxor så gör jag dem annars chillar jag i soffan eller är med kompisar, Sabina, kusiner eller andra i min klass.

På Onsdagar och Fredagar så har jag Handbolls träning(och jag går i Hallby). På Onsdagar har jag träning i Idrottshuset i Arenan(E hallen) det är också där Hallby A laget brukar spela sina matcher och träningar tror jag.Och på onsdagar har jag träning i Peset det ligger jätte nära stan ungefär vid Rådhusparken.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Filippa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02707

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!