Mitt Liv

Berättat av Leona

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

13.06.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att spela handboll och lyssna på musik när jag är hemma.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min mamma säger alltid till mig att städa mitt rum men jag glömmer alltid att göra det. Ibland hjälper jag till med att dammsuga och hänga upp tvätten. Det är inte ofta jag hjälper till.Jag vaknar runt kl.7 och hittar de snyggaste men mest bekväma kläderna. Jag skyndar mig så jag hinner äta frukost innan skolan. Oftast blir det mackor eller lite yogurt.

Ungefär 25 min innan skolan går jag hemifrån. Jag bor ganska nära skolan så det tar inte så lång tid.

På skolan kör vi lektioner som matte, engelska, svenska, SO, spanska, idrott eller NO. Vi har några raster emellan men inte så många.

Efter skolan går jag snabbt hem. Jag har handbolls träningar på onsdagar och fredagar och jag vill inte komma sent. Jag har också bangolf på torsdagar. Om jag inte har träning gör jag mina läxor. För att inte bli uttråkad brukar jag kolla på min mobil eller spela på min dator. Jag kollar oftast på Tik-tok eller Youtube. Ibland är jag på Snapchat och skickar dagar (Dgr) till mina kompisar och kusiner.

Om jag har tur kan jag hänga med Anushkaa efter skolan(min bästis) eller Alice (min andra bästis). De är mina enda kompisar och betyder mycket för mig. Senast jag var med Alice bakade vi muffins och bara hade roligt.

De viktigaste personerna i mitt liv är min pappa och mina bästa vänner.

Med min pappa brukar jag hänga med till hans jobb. Alla där är snälla mot mig och jag får göra allt jag vill. Min pappa är snäll och rolig men blir lite kontrollerad av min mamma. Ibland brukar mina föräldrar bråka lite.

Alice har varit min bästa vän nästan hela mitt liv. Vi gillar lika saker och hänger ofta. Vi gillar att baka så ofta gör vi det.

Anushkaa har varit min bästa vän sen fyran. Vi möttes första dagen på skolan och blev bästa vänner. Vi gör nästan allt tillsammans men vi ses mest i skolan.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Leona

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02711

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!