Mitt Liv

Berättat av Sabina

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. 6B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.11.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej mitt namn är Sabina, jag är 12 år gammal och jag bor i Jönköping. Idag ska ni få följa med på en dag i mitt liv. Min dag börjar med att jag vaknar av mitt alarm som ringer runt kl 6 på morgonen, jag brukar skjuta fram mitt alarm ungefär 3 gånger och sedan vaknar jag. När jag äntligen har tagit mig upp ur sängen går jag och äter frukost, till frukost brukar jag bara äta en macka med smör och något pålägg. Efter att jag har ätit frukost så tar jag på mig ett par jeans och en t-shirt, men om det är kallt ute tar jag på mig en långärmad tröja. Jag brukar sova lite extra om jag har tid innan mitt andra alarm ringer för att jag ska gå till busstationen, för att sedan ta bussen till skolan.

När jag kommer hem från skolan brukar jag kolla på mobilen, datorn, plugga eller prata med kompisar. När jag kollar på mobilen så brukar jag skrolla igenom Tik Tok, prata med vänner, kolla på Youtube o.s.v., om jag kollar på datorn är det oftast för att göra skolarbete eller för att spela Minecraft eller Sims 4. Hemma brukar jag hjälpa till med att gå ut med hundarna, att laga mat, att slänga soporna och att dammsuga. Min fritid brukar jag spendera med mina vänner, min familj eller ensam i mitt rum.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Sabina

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02735

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

6B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!