Mitt Liv

Berättat av Christian

Född 2008. Myrsjöskolan. 7B2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

14.01.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt namn är Christian.

Jag är tretton år och jag bor nacka och såhär ser en dag ut för mig.

Jag vaknar 14:00 och kollar på min mobil tills jag känner att jag vill äta frukost. Till frukost brukar jag äta en rostad macka och en oboy. Sedan så borstar jag tänderna och tvättar mitt ansikte. Därefter så väljer jag ett par kläder som är rena och som matchar. Om jag har tid över så kollar jag på min mobil tills klockan är 08:00. När jag går till skolan så brukar jag gå eller ta ett transportmedel. Jag brukar gå ganska sent till skolan eftersom jag bor så pass nära.

Efter skolan så går jag hem och äter mellanmål. Efter mellanmålet så sätter jag mig vid mitt skrivbord och kollar vilka läxor jag har och göra. Om jag inte har några läxor att göra så spelar jag med mina vänner, men ibland så går vi också ut. När jag är framför skärmen så brukar jag kolla på, Youtube, Netflix, spel och pratar med mina vänner. När jag är ute så brukar vi oftast bara gå runt eller så kommer vi på något roligt att göra. Efter vi har gjort en massa saker ute så brukar vi vara hemma hos varandra.

När jag är hemma med min familj så brukar vi umgås. Vi spelar brädspel och kollar på filmer. Ibland så hjälper jag till hemma med disken, städningen och maten. Jag brukar oftast städa mitt egna rum och när jag hjälper till med maten så brukar jag antingen baka en efterrätt eller så hjälper jag till med grönsakerna.

Publicerat

25 februari 2022

Berättat av

Christian

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02737

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myrsjöskolan

Klass

7B2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!