Mitt Liv

Berättat av Kerstin

Född 2009. Sågtorpsskolan. 6B Sågtorp.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

22.02.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag älskar djur och att vara med familjen. Jag älskar att gå till skogen och gå ut med min hund och ta med lite fika, som saft och en kanelbulle. Jag älskar också att spela fotboll med kompisar och springa av mig!!

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Hej jag heter Kerstin och är 12 år, jag bor i saltsjö boo och bor i ett radhus med min mamma och pappa och mina 2 storasyster, mitt hus är rött och grönt och gult. Vi har 2 granar som bor bredvid mig och ena familjen bor min bästa vän i, det är väldigt roligt för då kan man vara med varandra varje dag och så har jag 2 djur en hund och en kanin. Nu ska jag berätta en vanlig dag i mitt liv:

När jag ska till skolan så vaknar jag i min säng klockan 6:45 det är min mamma och pappa som väcker mig med frukost på sängen. Det jag brukar äta till frukost är yoghurt med kanel med flingor och en god macka med smör och ost. Sen går jag upp och klär på mig oftast brukar jag ha jeans med en hoodie eller någon kofta. Efter det borstar jag tänderna med min eltandborste i 2 minuter och fixar lite hudvård tvättar ansiktet och tar lite krämer.

Sen brukar jag gå ner och kolla på mobilen tex hay day, snapchat eller tiktok. När jag behöver åka till skolan så brukar jag cykla eller gå eller åka bil det är sällan jag åker bil för det är väldigt mycket köer. När jag har slutat skolan klockan 2 så går jag hem för jag ska på fotboll klockan 5. Jag äter mellis innan fotbollen en macka och lite saft, om jag har tid så brukar jag ta min el sparkcykel och åka lite runt i mitt område och sen byter jag om till fotbollskläder och blir hämtad. När jag kommer hem så finns det mat på bordet det brukar oftast var någon hämtmat från hello fresh tex kött eller någon pasta så vi inte ska onödigt gå och handla i pandemin om vi måste det så tar vi på oss corona mask. Sen hjälper jag till att plocka undan lite. Efter det så badar jag eller duschar jag och tar shampoo och balsam och lite tvål.

Efter det så går jag ner och myser med min familj kollar på Netflix och äter någon gott tex glass med kolasås.

Sen behöver jag gå och lägga mig, behöver fixa mig klockan 9:00 då går jag upp och gör min kvällsrutin det är alltså borsta tänderna med min eltandborste i 2 minuter och gör min hudvårdsrutin. Efter det så klär jag på mitt nattlinne med hjärtan på och lägger mig i sängen och kollar på min mobil tex tiktok. Sen kommer min mamma och pappa och säger godnatt och sen somnar jag men om jag inte kan sova så går jag in till mamma och pappa och lägger mig där.

Publicerat

26 februari 2022

Berättat av

Kerstin

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02749

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sågtorpsskolan

Klass

6B Sågtorp

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!