Mitt Liv

Berättat av Liam

Född 2011. Väskinde skola. Åk 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

10.02.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Det börjar med att jag vaknar av att jag måste gå på toa. Sen äter jag frukost med mamma Lukas och Signe vi äter macka och dricker vatten eller mjölk. Efterdet klär jag på mig mjukis byxor och lång armad tröja. Sen kör mamma mig i bilen till skolan. Där har jag morgon fritids därefter går jag ut på rast och försöker sova. Innan det ringer går jag in. Sen har jag lektion i no.

1timme och 20minuter senare har jag rast på rasten spelar jag fotboll. Sen går jag på idrott och på idrotten körde vi volleyboll.Efter idrotter gick jag till klassrummet och vänta på de andra efter en stund gick jag på lunch och det blev chilifisk med potatis det var gott. Sen gick jag på rast på rasten spela jag fotboll igen.

Efterdet gick jag på lektion i so och svenska sen går jag på rast och spelar fotboll igen. Därefter har vi matte sen när klockan är 14:30 slutar skolan och vi får gå hem. Jag väntar på bussen i busskön och när jag går på bussen så åker jag hem sen går jag resten av vägen. När jag kommer hem så skäler hundarna efterdet äter jag mellis till mellis äter jag macka därefter spelar jag fortnite på mitt switch tills jag ska äta middag.

Jag hjälper till att duka sen äter vi mat sen går jag och gör mig i årning för sängen. Efterdet lägger jag mig i sängen och kollar på film på min tv sen somnar jag. slut

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Liam

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02861

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Väskinde skola

Klass

Åk 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!