Mitt Liv

Berättat av Elsa

Född 2011. Väskinde skola. Åk 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

04.01.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag!!

Jag vaknar av att pappa skriker från segen att jag ska vakna och att mamma kommer in och väcker mig. Jag brukar vakna runt halv sju så klär jag på mig kläder och jag tog på mig en tröja som är blå och ett par byxor som är svarta med vit text. Efter det tog jag på mig ett par vita strumpor.

När jag var klar så gick jag ner och åt frukost jag äter a-fil med kanel. När jag hade ätit upp så gick jag och porstar tänderna och när jag har gjort det så går jag och ser på tv tills jag ska gå ut till bussen. När jag kommer till skolan så är det fem minuter tills det ringer in.

På vår första lektion hade vi slöjd och jag hade trä slöjd och då jobbade jag med min fågelholk. Efter det var det rast och jag var med Evelina,Isabella,Saga och Tilde W. När rasten var slut vid 10:10 så hade vi so och då jobbade vi med samhällskunskap och vi skulle gjöra klart det vi inte hade gjort och några hade en uppgift kvar att börja på som jag hade.

När lektionen var klar så gick vi till maten och det blev fiskpinnar med potatis och remoladsås. Vi behöver sitta i marsalen i en kvart. När jag hade ätit upp så gick jag till mitt fack och tog på mig mössa och en jacka och skor. På rasten var jag med Evelina,Saga,Isabella och Tilde W.

När rasten var slut så hade vi svenska och det var då vi skrev om Min dag alltså omen dag i vårat liv. Vid 13:10 så var det rast igen och då var jag med Evelina,Saga och Tilde W och vi var vid dansen. Sen så var det sista lektionen och det var matte och då jobbade med att skriva egna problemlösningsuppgifter på paddan.

När lektionen var slut 14:30 så åkte jag bussen hem och på bussen satt jag med Tora. När jag var hemma så åt jag mellis och då kom min katt Ruben och ville ha klapp och min andra katt Ronja åt mat. Till mellis åt jag en macka med ett glas mjölk efter det så gick jag upp och spelade på min telefon och mamma och pappa säger att vi bara får spela en timme men det brukar bli minst tre timmar.

På min telefon spelar jag Roblox och ser på youtube tills någon ringer och frågar om jag vill spela Fortnite. På Roblox spelar man olika spel och på Fortnite så ska man döda folk och försöka att bli sist kvar. När vi inte fick spela mer så skulle vi hjälpa mamma att duka det var inte så roligt.

Sen när det blev mat så blev jag glad för det blev pankaka med nutella,sylt och grädde. När vi hade ätigt upp så fick vi se på tv och då såg vi på något konstigt program som var typ 40 min långt och när min lillebror Valle hade sett två program så behövde vi gå och lägga oss. Då gick vi upp och bytte om och borstade tänderna.När jag hade gjort det så var det dags att gå och lägga sig och jag var vaken till typ klockan 22:00 för jag inte kunde sova till sist så somnade jag.

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Elsa

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02849

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Väskinde skola

Klass

Åk 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!