Mitt Liv

Berättat av Sixten

Född 2011. Väskinde skola. Åk 4.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.02.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Jag vaknar på en fredags morgon solen skiner in genom fönstret, jag sträcker på mig därefter går jag ner för trappan och klär på mig.

Till frukost äter jag en macka och oboy, efter det tar jag min hoodie sen går till hallen och klär på mig min jacka och mina skor och går ut.

Efter de tar jag min cykel och cyklar till busskuren.

Där väntar jag tills bussen kommer, när bussen är på plats går jag på och åker till skolan

vid skolan går jag in och klär av mig jackan och skor och sätter mig och spelar.

Kl 08:30 börjar skolan, jag tar min pennpåse och sätter mig på min plats, lektionen går och jag jobbar hårt tills lektionen är slut, jag klär på mig jacka och skor och går ut. Ute går jag runt och pratar med mina kompisar, plötsligt ringer skolklockan och alla går in. På lektionen har vi svenska. Efter är det lunch det blir tomat soppa med korv, det är jätte gott! Senare är det rast, jag spelar lite fotboll på rasten. På lektionen är det bild, vi gör 3d hjärtan och dom blev jätte coola. Sista rasten spelar jag mer fotboll, och jag gör ett mål! På sista lektionen har vi NO vi jobbar med vattnets kretslopp, jag jobbar tills vår lärare säger att skolan är slut. Jag tar mobilen ur mobillådan och klär på mig jacka och skor.

Jag väntar lite tills bussen kommer sen går jag på bussen och kollar på snön som faller ner från himlen sakta. VId busskuren tar jag min cykel och cyklar hemåt. Hemma kokar jag te och går upp och spelar. När mamma kommer hem gör hon direkt midag, det blir lax, potatis och dillsås. Efter maten spelar jag tills jag ska gå och lägga mig .kl 20:30. I sängen lyssnar jag på ljudbok och liten stund senare har jag somnat.

Publicerat

28 februari 2022

Berättat av

Sixten

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02867

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Väskinde skola

Klass

Åk 4

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!