Mitt Liv

Berättat av Eric

Född 2009. Vidingsjöskolan. År 6.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

06.12.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Eric och är 12 år gammal och bor i Europa/Skandinavien och på vardagar brukar jag vakna ganska trött min pappa brukar väcka mig cirka 7:10. Ddå tar jag upp mobilen och sitter i sängen med den till cirka 7:42 jag äter inte frukost då sen tar jag på mig kläder min pappa brukar ta gamla eller nya kläder och lägga på min stol. När jag har tagit på mig kläder brukar jag gå ner och ta på mig ytterkläder och borsta tänderna med en eltandborste.

Sen brukar jag cykla till skolan jag brukar komma iväg cirka 7:50 sen kommer jag till skolan cirka 8:00 ibland försent och om jag kommer över 5 minuter försent får jag ett sms hem.

När jag kommer hem från skolan (mellan 14:30 och 16:00 beror på när jag slutar) brukar jag ta upp min mobil och sätta på mina hörlurar och t ex spela roblox (det är ett spel med massa minispel i) , minecraft (det är ett spel där man kan bygga eller döda och målet är att man ska döda ‘enderdragon’) kolla på youtube och om jag spelar brukar jag lyssna på musik och äta t ex nudlar en macka eller snackpot till mellis. Jag brukar inte hjälpa till med sysslor hemma utan mina föräldrar brukar göra det oftast.

Publicerat

16 december 2021

Berättat av

Eric

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01805

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Vidingsjöskolan

Klass

År 6

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!