Mitt Liv

Berättat av Elof

Född 2012. Ekenskolan. 4A.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

11.10.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Gillar sporter

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv-en dag i mitt liv.

Hej jag heter Elof och bor i Anderstorp. När jag går upp på morgonen så vaknar jag klockan 6:30. Det är mamma som väcker mig.

Jag brukar alltid vara så trött på morgonen så jag stannar kvar i sängen 5 minuter till. När jag har gått upp så klär jag på mig. Jag klär nästan alltid på mig mjukisbyxor en tröja och en hoodie.

Jag delar säng med min brorsa. Vi har en våningssäng. Vi sover på översta våningen i huset med våra två andra systrar. Jag är yngst i familjen. Efter att vi har klätt på oss, går vi ner och spelar eller tittar youtube och TikTok. Vi brukar göra det i en halvtimme innan vi går och äter frukost.

Vi brukar äta en macka och dricka mjölk, oboy eller juice. Sen går vi och spelar i cirka 25 minuter. Sen är det dags att gå till skolan. Vi brukar ta följe med våran kompis. Vi går till skolan. Min kompis brukar cykla. I skolan sen brukar vi först ha studietid. Då läser vi i en bok. Vi har fått en datoripad! Dem är jättebra och coola.

Efter skolan så brukar vi inte kunna leka med kompisar. Vi har träning varje dag. Dock inte året om. Men när vi kommer hem från skolan brukar vi sitta framför skärmen tills våran träning.

Vi brukar spela på telefon, iPad eller ps4. Spelen som vi brukar spela är Rocket leugue, Fortnite, Roblox, Stumble guys, Subway surfers, Fall guys och Hay day.

Modellen på telefonen är en iPhone se 2020. På tisdagar har vi orientering. Min pappa är tränare och orientering är jätteroligt. Jag spelar också handboll, fotboll och håller på med cykling och längdåkning.

Hemma brukar vi hjälpa mamma med tvätten. Det är ganska roligt. Jag har många kompisar som är roliga och snälla. Ha en bra dag! Hoppas ni läser denna texten i framtiden!

Publicerat

10 november 2022

Berättat av

Elof

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03435

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ekenskolan

Klass

4A

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6532 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!