Mitt Liv

Berättat av Holly

Född 2012. Ekenskolan. 4B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.10.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att drilla och på min fritid brukar jag vara med kompisar. Min favorit mat är någon slags pasta och dricka är. Och min favorit dricka är ijwtbc crush strawberry lime.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag

Den dagen jag ska berätta om är 20/10-2022

Hej, jag heter Holly och jag är 10 år och jag ska berätta om mitt liv 2022. Jag vaknar 06:30 med mitt telefon alarm, sen tittar jag lite på TikTok till 06:50.

Sen går jag upp för att klä på mig kläder, jag har på mig ett par rosa mjukisbyxor och en tröja med en ficka. Jag packar min väska där efter, jag packar ner nycklar till huset, min telefon och min skolipad.

När jag är färdig så tar jag på ytterkläder och tar mina lysen till cykeln. Då drar jag till morgonfritids, jag kommer runt 07:20. När jag är där så brukar jag måla. Sen efter 10 min så ska vi dra och äta i matsalen, jag tar en mjuk macka eller cornflakes med mjölk. Jag brukar bli färdig med min mat efter 15 min.

Sen så går jag med min cykel till cykelstället. Efter det så låser jag min cykel och går upp till skolan. Skolan börjar 08:00. När jag är i min korridor så träffar jag min bästa vän och väntar på fröken. Första lektionen är att läsa 10-15min, jag tycker det är ganska tråkigt. Sen har vi svenska eller engelska, det är rätt roligt. Vi går ut på rast oftast 09:40. Och vi går in 10:00. Sen har vi matte. Det är lite svårt med division och problemlösning.

11:05 går vi till maten. Idag blev det pasta med korv. På måndag brukar vi få pasta med någon sås, tisdag blir det alltid soppa, onsdag blir det fisk, min favoritfisk är fiskgratäng, torsdag blir det potatis med något och på fredagar blir det lite blandat. Efter maten har vi 20 min rast jag och några kompisar brukar leka ta. Det är roligt.

Efter skolan cyklar jag till Ica och köper lite fika. Därefter cyklar jag hem och fikar. Sen tittar jag på TikTok i min säng tills mamma hämtar mig för jag går på drill. Hon hämtar mig 17:00. Och vi börjar 17:30. Det är en slags stav av metall. Idrottshallen ligger i badhuset i Gislaved. Pappa hämtar mig efter drillen som slutar 19:30. När jag och pappa är hemma så har mamma gjort mat. Efter maten går jag och duschar. Jag tar schampo, balsam och the body shop tvål. När jag har duschat så borstar jag tänderna och häller upp vatten i ett glas. Därefter så går jag upp till mitt rum och chillar tills jag ska gå och lägga mig, det är 22:15. Godnatt!

Publicerat

2 december 2022

Berättat av

Holly

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03478

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ekenskolan

Klass

4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!