Mitt Liv

Berättat av Johan

Född 2012. Ekenskolan. 4B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.10.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej jag heter Johan och är 9 år. Året nu är 2022. Jag vaknar 06:30 då är jag jättetrött.

Jag går ner och sätter mig i soffan och kollar på tv programmet som heter Leif och Billy. Det är en humorserie som spelas in i Norrland. Då äter jag frukost, jag äter vanilj kvarg. Och sen går jag och borstar tänderna och sen kollar jag lite till på tv. Sen ska jag åka till skolan. När skolan är slut så åker jag buss hem. Hemma bruka jag hjälpa pappa att mecka med cyklarna och med traktorn jag hjälper min mamma att städa.

När jag är hemma sätter jag mig och spelar ett spel som heter Call of Duty warsoon. Men ibland så leker jag med kompisar. På torsdagar är jag på cykelträningen som ligger i Anderstorp vid Töråsskolan. Men ibland så går jag och min pappa ner till kossorna och ger dom äpplen. Dom tycker det är gott. Och ibland så gosar jag med min katt Knut jag tycker om honom.

På kvällarna så brukar jag spela Fortnite men ibland så går jag ner och gosar med hästarna. Dom heter Jogalet och Ronja. Och sen kollar jag lite på youtube. Jag kollar på Monsterschool och sen går jag och borsta tänderna sen ska jag sova.

På helgerna brukar jag gå upp klockan 1 på dagen. Då klär jag på mig sen tar jag min telefon och kollar på TikTok. Sen brukar jag spela lite farming simulator 22. Och sen så åker jag och min mamma till Balder i Gislaved vi köper godis där.

Publicerat

5 december 2022

Berättat av

Johan

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03488

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Ekenskolan

Klass

4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!