Mitt Liv

Berättat av Zackarias

Född 2011. Furutorpskolan 4-6. 5B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

25.10.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag gillar att brottas och att cykla. Jag har en mamma, pappa och 3 syskon!

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar varje dag av min väckarklocka och så går jag och duschar. Sen klär jag på mig sen försöker jag väcka min låtsas syrra men hon säger bara gå hela tiden. Men sen går jag och gör frukostmacka och juice. Sedan tittar jag på Mister beast på Youtube. Jag går och borstar tänderna. Sedan kommer min kompis Malte och vi snackar lite sedan cyklar vi till skolan.

På skolan träffar jag mina andra kompisar och spelar Pokemon Go sedan sa min lärare Malin att vi skulle gå in på lektion. Vi hade SO och vi pratade om digerdöden. Det va tråkigt men jag överlever. Sedan gick ut på rast. vV spelade ruta. jag plev arg på malte men jag håller det inne. Sen gick vi på matte vi börja på ett nut kapitel sen gick till mattsalen vi käka rise och kyckling. Sen hade vi raste en liten stude sen gick vi till slöjd sen sluta vi.

sen cykla vi till malte vi pratade vi med ester och millie och malte. sen cykla vi hem till ester och körde flaskan och ått jipse. Sen cykel jag hem till mig. sen gårde jag lexsan. sen borsta jag tänderna sen titta jag på film sen gick jag till mitt rom och sovde.

Publicerat

12 december 2022

Berättat av

Zackarias

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03520

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Furutorpskolan 4-6

Klass

5B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!