Mitt Liv

Berättat av Loke

Född 2012. Björklinge skola. 4B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.11.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Loke 10år

En dag i mitt liv

24 november 2 MORGON

Måndag

Jag vaknar av att Mamma Väcker mig 06:30. Sedan så går jag upp och säger hejdå till Pappa han åker till jobbet typ när jag går upp. Efter det klär jag på mig kläder mjukisbyxor en t-shirt som är i olika färger och en varm och mysig hoodie det är en slaks tjock tröja. Och ett par kalsonger och strumpor. Efter det är det dags för frukost. Mamma brukar göra en limpsmörgås med prickekorv och smör det är gott. Sedan så ska jag borsta tänderna jag använder en vit-rosa tandborste. Jag använder en ganska stark tandkräm som är vit-blå. Sen är det dags att gå till skolan. jag tar på mig en grå jacka och ett par svarta handskar som är varma och en blå/grå mössa. När jag går till skolan så går jag med min Syrra eller min granne han går i min klass. Om jag bara går med min syrra så tittar jag på mobilen eller umgås med min syrra.

SKOLAN

Det tar inte längre en 10minuter innan jag kommer till skolan det är skönt. När Jag är framme så kollar jag på tiktok det är en app På mobilen som man ser andra personer online och gör roliga videor. Jag har en Samsung Galaxy A 22. Sedan ringer det in klockan 07:55. Jag sitter bredvid en vän som heter Sigge han är snäll. Efter det så har vi någon lektion det är först idrott sedan matte. På matten jobbar vi med addition och subtraktions sammankoppling det är enkelt. På svenskan så skriver vi det här. Efter det är det rast jag spelar fotboll med andra vänner i klassen eller i någon annan klass. Efter det så jobbar vi med något annat kanske värdegrund alla fall sen har vi lunch jag brukar prata under 5 TYSTA så jag sitter vid (du har inte varit TYST bordet) Maten är god 70% och inte så god%. Efter det är det lunch Rast jag spelar fotboll också då. Sedan har vi kemi vi lär oss om vattnets kretslopp och sånt. Sedan är det slut för skolan klockan 13:20

FRITID

På fritiden så spelar jag på min dator antigen Roblox eller Fortnite jag leker även med min granne och syrra ibland. På helgen så lägger jag mig vid 10/11 tiden. Jag brukar äta klockan 5/6:30. På måndagar så spelar jag fotboll och på tisdag så spelar jag innebandy jag spelar även innebandy på torsdagar. Mitt lag heter BBK som står for Björklinge, boll, klubb.

Publicerat

14 december 2022

Berättat av

Loke

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03546

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Björklinge skola

Klass

4B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!