Mitt Liv

Berättat av Liam

Född 2008. Myrsjöskolan. Klass 7B1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

01.02.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej

Jag heter Liam och jag är 13 år. Jag vaknar av att mina föräldrar skriker på mig att jag ska gå upp eller så kommer hundarna och slickar mig i ansiktet. Ibland brukar jag ha ett alarm som ringer 06.30 och då är det en liten jobbig låt som spelas upp. Varför den är jobbig är för att den går om och om igen. Efter jag har gått upp så klär jag på mig. Sen tar jag min telefon och kollar på Youtube en liten stund. Sen äter jag frukost med min pappa.Det som jag äter till frukost brukar jag äta två mackor, yoghurt med flingor och så dricker jag juice till det. Sen vi pratar lite om vad jag har för ämnen i min skola och ibland så pratar vi lite om nyheter och vad som händer i världen. Efter det så plockar jag ihop alla mina skolgrejer och kollar om jag har glömt något som jag behöver. En liten stund senare borstar jag mina tänder och tar munskölj. Sen tar jag på mig min jacka och tar min väska och min skoldator. Sen skjutsar min pappa mig till skolan.

Vilka kläder jag väljer brukar oftast vara de kläder som jag använde dagen innan vilket som är en vit tjocktröja, blå t shirt, mörkblåa jeans och svarta strumpor annars väljer jag något från min garderob. Ibland så vet jag inte vad jag ska ha på mig för att jag har väldigt mycket kläder i min garderob.

När jag är hemma hos min pappa så skjussar han mig till skolan när han jobbar kväll eller så skjussar han mig till min mamma när han jobbar dag och så går jag till skolan därifrån. När jag är hemma hos min mamma så går jag till skolan därifrån.

När jag kollar på min ipad så brukar jag kolla på en film. Annars så brukar jag spela lite på min tv. På helgen så brukar spela ganska ofta på min tv med mina kompisar. Ibland så spelar jag så mycket så mina föräldrar tycker jag är osocial.

Efter skolan så går jag hem till min mamma och gör läxor sen spelar. Men om jag är hos min pappa så går jag hem till min mamma och så hämtar han mig där. Ibland så brukar jag gå hem till mina kompisar och spela tv spel med dem.

Om jag hjälper till hemma så gör jag det ibland och då så brukar jag hjälpa till att diska, dammsuga, städa. Ibland så torkar jag vardagsrumsbordet och spisen.

Vem jag umgås med är mina föräldrar och mina kompisar. Ibland så brukar jag och mina kompisar vara ute och leka och ibland handla och med mina föräldrar så brukar vi kolla på film och så handlar vi och ibland så är vi ute.

Publicerat

19 april 2022

Berättat av

Liam

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/02987

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myrsjöskolan

Klass

Klass 7B1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!