Mitt Liv

Berättat av Najah

Internationella Engelska Skolan Jönköping. Sva 6b+6d.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

07.12.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Nadja, som sagt. Jag gillar att spela basket för det är en sport som gör mig lugn och glad samtidigt. Men jag blir gladare när jag spelare med mina vänner. Jag gillar att vara hemma och göra mina läxor. Jag gillar att lyssna på musik. Mina favorit artister är ricky rich, jeano och saliboy. Dem låtarna påminner mig om mina gamla vänner innan jag bytte skola. Mina gamla vänner heter Nour, Yustina, Mona, Faya, Ellen och Madde.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv

Mitt namn är Nadja. Jag är 12 år gammal. Jag bor i Norrahammar som ligger i södra delen av jönköping. Min morgon startar genom att mitt alarm väcker mig på morgonen. Jag har ställt in mitt alarm på mobilen. Jag går på internationella engelska skolan som ligger mitt i Jönköping. Det tar mig ungefär en timme för att komma till skolan med buss, men jag skulle ta bil så skulle det ta ungefär 15 minuter. Jag brukar oftast ha på mig en hoodie och ett par sweatpants, men just nu har jag så har jag en hoodie och jeans. Hoodie är ganska populärt nu, för att alla har på sig det. Jag brukar äta flingor till frukost eller bröd. Men det godaste som jag tycker att äta till frukost är rostad bröd med nutella. Men det får jag inte äta så ofta för nutella innehåller ganska mycket socker, som inte är bra för tänderna.

Publicerat

4 maj 2022

Berättat av

Najah

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03027

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

Sva 6b+6d

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!