Mitt Liv

Berättat av Celine

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. Sva 6a+6c.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

10.10.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej! Jag heter Celine och är tolv år och går i IES som ligger i Jönköping. Den skolan är bra man lär sig mycket av att gå där. På helgen är jag med min mamma och mina syskon ute och går till asecs eftersom vi inte har något att göra hemma. På kvällen har jag basketträning den börjar 17:15 – 18:30 på torsdagar har jag också basketträning då börjar den 17:30 – 19:00.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

När jag går ner för trappan kommer jag på att jag ska göra frukost. Det jag äter till frukost är chokladflingor. Efter frukosten borstar jag tänderna i 2-3 minuter. Sedan promenerar jag till skolan eftersom jag bor så nära. Ibland när det är kallt och halt då får jag skjuts istället. När jag slutar går jag hem och det tar ungefär 10 min för mig.

När jag kommer hem gör jag läxorna städar sen chillar jag. När min mamma jobbar och kommer hem trött vill jag gärna hjälpa till. Då diskar jag, dammar och iblan diskar jag också. Ibland behöver min syskon hjälp med läxorna som de ska göra då hjälper jag de.

Publicerat

4 maj 2022

Berättat av

Celine

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03007

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

Sva 6a+6c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!