Mitt Liv

Berättat av Saron

Född 2009. Internationella Engelska Skolan Jönköping. Sva 6a+6c.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

11.10.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är Saron och jag är 12år. Jag går i IES i jönköping och går i 6:an (6C).

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt Liv

Jag är Saron och jag är 12år. Jag går i IES i jönköping och går i 6:an (6C). Min dag börjar med att min mamma eller pappa väcker mig kl. 6:45 eller 7:30 men det beror på när jag börjar skolan. Jag går upp från min säng, sedan så väljer jag kläder. Mest har jag på mig varmare kläder t.ex. En hoodie och jeans eftersom det är kallt ute.

Sedan går jag till köket för att äta frukost, mest brukar jag äta en macka och dricka juice (Samtidigt som jag äter frukost så tittar jag på youtube).

När jag är färdig så går jag och lämnar jag min tallrik och går och borsta mina tänder. Efter så brukar jag ha lite tid kvar innan jag ska gå till bussen, medan jag väntar då tittar jag på tv. När det är ungefär 5-6 minuter kvar så går jag och tar på mig mina skor, min jacka och min väska och min idrott väska om det är måndag eller fredag men annars bara min skolväska.

Sedan går jag till busshållplatsen, när jag är framme vid busshållplatsen så är det t.ex. 5-6 min. (Det är bara 3 busshållplats till skolan) när bussen stannar vid sandagymnasiet så stiger jag av. (Ibland så åker jag buss med mina bästa vänner Amanda och Adol). Sedan går vi in när det är bara 5 min kvar för att gå upp alla trappor till 5 våningen.

Om det är måndag så har jag mentor time först sedan har jag matte o.s.v. om det är Tisdag så har jag spanska. Men om det är Onsdag så har jag svenska (sva) som första lektion.

När klockan är t.ex. 15:00 så har jag slutat och ska gå hem, då tar jag bussen med mina vänner och åker hem.

(Det brukar till 5 – 6 minuter innan bussen kommer om vi inte missade bussen, men anars 2 eller 3 minuter). Det tar ungefär 10 minuter efter jag har stigit av bussen och går hem.

När jag kommer hem så byter jag kläder. Sedan tittar jag på youtube på tv:n.

Ibland så hjälper jag till hemma t.ex. Laga mat eller duka bordet och med tvätta kläder. Efter skolan umgås jag med min familj.

Publicerat

4 maj 2022

Berättat av

Saron

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03011

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Internationella Engelska Skolan Jönköping

Klass

Sva 6a+6c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!