Mitt Liv

Berättat av Emma

Född 2010. Hallenborgskolan. klass 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

19.05.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Min dag 20/4-2022

Min dag började med att jag vaknade för att min mobil började ringa. Jag hade satt ett alarm kvällen innan så att den skulle ringa 06:05. Men det gick inte som planerat för att jag låg och drog mig i sängen i en halvtimme. Jag som skulle bli that girl. (Det är en tjej som har typ allt planerat.) Men när jag kom upp ur sängen så började jag med att göra mina yogaövningar och mina split och spagatövningar. Som jag och min bästa kompis och jag ska göra i 30 dagar. När jag är färdig med det så ska jag ta av mig min pyjamas. Efter det så tog jag på mig mina kläder som jag har tagit fram dagen innan. Det är ett par ljusblåa jeans som inte sitter tajt på benen och en brun/beige tröja som man typ snurrar runt sig på något konstigt sätt. Jag har köpt jeansen på Lager 157 och tröjan på SHEIN. Jag höll nästan på att glömma att ta på mig mitt fjärilsarmband och fjärilshalsband, de är silvriga. Sedan gick jag ner för att göra frukost men min lillebror Oscar hade redan gjort det. Jag åt ett brun bröd med apelsinmarmelad, ost och smör. Det var jättegott! När klockan var 07:35 så ska jag och min lillebror Oscar gå ut till mina grannars hus för att vänta på att skolbussen ska komma. Den brukar komma ca 07:44 så vi måste vara ute i tid. Efter en stund så kommer bussen och vi börjar skolan 08:10

När vi går igenom klassrumsdörren så ska vi direkt lämna in våra mobiler i ett skåp som de sen låser. Vi slutar skolan sent på tisdagar och torsdagar (15:00), och tidigt på alla andra dagar (13:10.) Det är onsdag idag och vi har precis slutat skolan för idag. Jag tar skolbussen hem och Oscar var med. När vi kommer hem så går jag upp på mitt rum och tittar på Twitch (som youtube), och på Twitch tittar jag på Tommyinit och Ranboolive. Jag passar även på att ha katt mys med mina katter som heter Zelda, Lillan och Picasso. När klockan var ca 16:00 så ska jag äta fort för att min pappa ska köra mig till scouterna. Jag fick värma lasagne i micron, och jag hade ketchup till och jag drack mjölk. Jag känner att det är så underskattat men det är så gott! När jag kom till scouterna fick jag reda på att vi ska surra och spela tre i rad. Jag har gjort det innan så jag och Matilda var de enda som visste vad man skulle göra. Vi fick lite tid över och då ville vi leka olika lekar men vi hann bara med att leka pjätt och under hökens vingar. När jag kommer hem så är min pappa hemma och han har köpt iskaffe och jordgubbar! Jag var så exalterad för att jag ska dricka iskaffe imorgon och jag kunde knappt sova men tillslut så somnade jag. Det var min dag!

Av Emma Andersson

Publicerat

6 maj 2022

Berättat av

Emma

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03033

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Hallenborgskolan

Klass

klass 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!