Mitt Liv

Berättat av Jolene

Född 2010. Hallenborgskolan. klass 5.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

06.05.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Mitt liv min dag

Jag sover, min mamma kommer in i mitt rum och väcker mig klockan 07:00. Jag går upp ur min säng och väljer vilka kläder jag vill ha på. Jag tar mjukisbyxor som är svarta, grå kofta och svarta strumpor. Jag går sen på toa och borstar mina tänder i ca 2 min. Jag går till köket och gör en grov macka till mig själv med smör och ost på och sen äter den. När jag har ätit klart tar jag på mig min jacka, mina skor och tar min väska. Jag går ut till bilen och blir körd av min mamma.

Därefter är jag framme vid skolan. När jag är framme väntar vi där ute tills klockan blir 08:10. När klockan är tio över åtta så börjar vi lektionen. Först så läser vi i vår bok “comedy queen”, sen gör vi matte 8:10, har rast 9:30, geografi 9:50, svenska 10:55, vi äter lunch 11:50 svenska igen 12:40 och sen slutar vi. Skolan slutar 13:10. Framför skärmen så kollar vi på vår skoldator och skriver eller spelar något skolspel.

Efter skolan så tar jag min dator, väska och min jacka. Jag går hem från skolan och det tar nästan 20 eller 30 minuter. Ibland så går jag ensam och ibland går jag med mina kompisar. När jag är hemma så tar jag upp min dator och kollar lite på läxan i några minuter och sen kollar jag lite på min mobil. Jag hjälper till ibland där hemma med att göra maten, inte så mycket men ibland. Jag umgås med Elise, Matilda, Amina, Nicole och Daella. Jag brukar vara med dem på lekplatsen ibland och vi gungar på kompisgungan.

Det är kväll och börjar bli sent så jag tar på min pyjamas och borstar mina tänder. Jag ligger i sängen med täcket på och kollar lite på min mobil och sen så somnar jag.

Publicerat

6 maj 2022

Berättat av

Jolene

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03039

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Hallenborgskolan

Klass

klass 5

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!