Mitt Liv

Berättat av Viggo

Född 2008. Myrsjöskolan. Klass 7B1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

07.02.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Måndag

Jag går upp klockan 08:00 och tar ett glas apelsinjuice för att pigga upp lite. Den beska, sura, söta och kalla smaken fungerar väldigt bra för att få upp ögonen. Mitt klädval är jag inte så noggrann med, jag tar typ det jag ser. Sedan tar jag en dusch för att jag börjar en timme och 45 minuter senare än vanligt för att jag inte har återläsning. Sedan torkar jag medans jag äter frukost. Min frukost är ganska varierad med typ yogurt, mackor, gröt eller ägg. Men min favoritfrukost är scones eller french toasts. Sedan borstar jag tänderna och packar mina saker till skolan. Jag brukar oftas få skjuts till skolan av min pappa och då åker vi klockan 09:30. för att jag börjar 09:45, om jag inte har återläsning, men det tar typ 7 minuter till skolan.

På måndagar har jag ämnena matte, svenska, spanska, idrott och slöjd. Jag gillar alla ämnen, men mitt favoritämne på måndagar är idrotten för då kan man röra på sig. När jag sedan har slutat 15:55 tar jag kummelnäsbussen hem. Vid busshållsplatsen som jag går av vid måste jag typ gå en kilometer för att komma hem.

När jag kommer hem brukar jag oftas sätta mig vid min speldator, ps5 eller vr och spela med vänner eller gosa med min katt Pricken, som är min katt i familjen. Dom jag brukar spela med är Lewis, Ollie, Wilmer, Olle, Alex, Leo eller Simon. Annars om jag umgås med personer i verkligheten brukar jag hänga med vänner från min klass. Sedan när det blir mat brukar jag ställa fram kattmat till mina tre katter, som heter Mini, Maja och Pricken. Eftersom jag slutar sent och inte har några träningar så brukar jag spela resten av dagen. Annars så går jag på gitarr, paddel och klättring. Hur jag hjälper till hemma är att jag brukar ta ut diskmaskinen ibland. Men jag tycker att jag kanske borde hjälpa till mer.

Publicerat

23 maj 2022

Berättat av

Viggo

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03053

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myrsjöskolan

Klass

Klass 7B1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!