Mitt Liv

Berättat av Wilmer

Född 2008. Myrsjöskolan. Klass 7B1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.03.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är en kille som är 13 år.jag bor i vikingshill på sommarbovägen 17.

Jag åker till skolan med buss men jag missar bussen ganska ofta på grund av att jag har svårt att vakna men om jag inte hinner så får jag skjuts. Jag är helt okej i skolan och jag skulle säga att jag är medium lång för jag är inte kort och inte lång jag är 156 cm. Jag har dyslexi som kan va ganska jobbigt när jag läser eller skriver. På fritiden så går jag på paddel och ibland spelar jag fotboll med mina kompisar. Jag spelar Phasmofobia och Fifa på mitt ps4 och min dator. min favoritmat är sushi, jag och min mamma brukar äta det 2 gånger i månaden. Jag är allergisk mot Ipren.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Jag börjar dagen med att jag blir väckt av min pappa 06:30 för att min buss går 07:35.

När pappa väcker mig så drar han av mitt täcke och tänder ljuset i mitt rum så jag vaknar. Sedan så går jag ner för min trappa och ser min katt Curry och våran hund som voffar. Han heter Lewis efter F1 föraren Lewis Hamilton.

Sen så går jag till min garderob som är på undervåningen jag brukar ha på mig en enkel t-shirt, ett par ljusa baggy jeans och sen en random hoodie. Efter jag har satt på mig kläder går jag och tar ut två limpor skivor och lägger i dom i våran brödrost. Under tiden så tar jag fram en Brigot och smörkniv och kollar på Tiktok.

När de är klara så går jag till matbordet och äter upp dem. Sen så hämtar jag min skoldator som är på laddning i mammas kontor och lägger ner den i min ryggsäck. Sedan så dubbelkollar jag att jag har mina skåpnycklar, busskort och min telefon sen så går jag och borstar tänderna och gör mig redo för att gå ner till bussen.

Just nu så kan man gå på bussen utan att betala, men man måste ändå alltid ha med busskortet på grund av att på vissa bussar har dom kontrollanter och om man inte har ett busskort med sig, kan man få 1000 kr böter. Men det är bara i en viss period för det är ett virus som heter covid-19 som vi har haft i 2 år så man går på dar back.

När jag är i skolan så använder vi nästan datorerna på varje lektion, för att vi skriver väldigt mycket i dokument och på prov.Men hemma så spelar jag på min dator och ps4. På mitt ps4 så spelar jag Fifa 22 ultimate team och på min dator så spelar jag F1 2021 och ett skräckspel som heter Past Phobia annars tittar jag på Youtube och Netflix.

Hemma så hjälper jag till med att dammsuga ta ut och in i diskmaskinen och torka upp kiss från hunden. jag brukar umgås med min familj och mina kompisar Adrian, Walter, Wilmer, Adam, Olle, Viggo och Nils.

Det var en dag i mitt liv.

Publicerat

23 maj 2022

Berättat av

Wilmer

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03069

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Myrsjöskolan

Klass

Klass 7B1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!