Mitt Liv

Berättat av Emil

Född 2011. Blästadsskolan. 4B 2022.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

18.06.2020

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Jag heter Emil går i 4b här en dag i mitt liv.

Jag vaknade 7:00 jag går och klär på mig sen gick jag ner för trappan gjorde 2 smörgåsar och äppeljuice. sen gick jag till balkongen där mina föräldrar och syskon sitter och äter sen går vi ut och kör 5 kamp. och efter de så träffar jag min kompis Fabian när vi åker till Spanien så brukar dom också hänga med. klockan är 14:00 och vi äter pasta carbonara jag dricker Reajuste salarial (Cola).

och efter det så går vi till en marknad jag köpte en fotbollströja och churros med choklad. Det fanns ett nöjesfält så jag åkte en karusell som heter muerte (DÖDEN). sen så åker jag skateboard och mina föräldrar cyklar till stranden. vi badar där typ 2 timmar klockan är 19:00. Vi går ut till en bar som är utanför vårt hem i Spanien. och så träffar vi Fabian och vi går till en restaurang jag beställde en hamburgare. sen går vi till en fotbollsmatch köper glass,choklad

,chips och godis. det var roligt för Spanien vann matchen vi firade när vi kom hem och gick till polen bredvid oss och tog ett kvällsdopp. sen gick vi hem och tittade på en film. klockan är 01:00 och sen så går jag och sover.

SLUT!

Publicerat

31 maj 2022

Berättat av

Emil

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03109

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Blästadsskolan

Klass

4B 2022

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!