Mitt Liv

Berättat av Cassandra

Född 2011. Blästadsskolan. 4B 2022.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

08.03.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv<3

(Nån gång i 2022 när det inte är helg)

Hej! Jag är Cassandra och går på blästadsskolan år 4.

Mamma eller pappa försöker att väcka mig 06:00 men det går inte så bra… Men när jag kommer upp ur sängen är klockan runt 06:20. Innan jag går ner påklädd bäddar jag sängen, men när jag väl kommer ner så äter jag antingen nutella-macka eller en “smält ost macka med kyckling”/ en macka med smält ost och lite kyckling. Om man inte känner mig rätt så vet man inte att jag ALLTID dricker Oboy till frukost. Jag äter oftast framför tvn sen går jag och gör mig iordning.

När jag är färdig slänger jag mig i soffan och kollar på mobilen. Oftast “Tik Tok”( en social media). Sen när klockan är 07:30 går/cyklar jag till Irma en nära kompis så vi kan cykla till skolan om det inte är snö eller regnar.

När vi är framme går vi i skolan hela dagen. Sen cyklar alla hem och gör något kul. Oftast ses med kompisar om inte det träning eller bara vara hemma och typ baka eller pyssla.

Om det är Tisdag eller Torsdag har jag gymnastikträning.

Efter träningen går jag och lägger mig vid typ 21:00 men jag somnar typ runt 23:00. Jag kollar lite på min mobil i max 1 timme men oftast runt 30-20 minuter. Och sen börjar den om igen!<3

Publicerat

31 maj 2022

Berättat av

Cassandra

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03121

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Blästadsskolan

Klass

4B 2022

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!