Mitt Liv

Berättat av Luna

Blästadsskolan. 4B 2022.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

En dag i mitt liv

Fredag 25/3 2022 Luna

Jag vaknar 07:15 varje dag för jag bor nära min skola. Så när jag har vaknat så klär jag på mig mina svarta wide leg jeans, min vita långärmade tröja och min neongröna hoodie till skolan. När jag har gjort det går jag och tvättar mitt ansikte och borstar mitt hår. Sen går jag ner och äter en macka och dricker lite juice. Efter att jag har gjort det går jag och borstar tänderna. När jag har gjort det kollar jag lite på lite Tik Tok för att jag har lite tid kvar tills jag börjar gå till skolan.

Klockan 07:35 börjar jag att klä på mig min svarta vår jacka, converse skor och så tar jag min vans väska. 07:40 börjar jag gå till skolan. Klockan 07:55 får man gå in i klassrummet, när man har gått in ska man läsa jag läser “Nikkis dagbok 5”. klockan 8:00 börjar första lektionen och det är SO det vi lär oss nu är demokrati så kollar vi på ett videoklipp om demokrati då kollar vi på en serie som heter “dröm om demokrati”, sen pratar vi om det och så får man ta chromebooken och kör bingel. När lektionen är klar har vi svenska i 30 minuter, på svenskan lär vi oss om retorik.

Efter det har vi rast för 30 minuter, jag och mina kompisar behövde gå till biblioteket så vi gjorde det, jag skulle lämna en bok som jag hade läst ut den heter “rum 213” det är en skräck bok.

Sen har vi matte och då gjorde vi diagnos. Efter det hade vi svenska, jag skrev återberättande text om vad vi hade lärt oss om retorik. Sen skulle jag ha lunch, idag var det ugnsstekt kycklingfile med potatismos. När man fick gå så hade vi rast.

Efter det var det sista lektionen svenska, det är bästa lektionen på fredagar då ska vi skriva mail om vad vi har gjort till våra föräldrar. Sen får man göra vad man vill. När lektionen är klar får vi gå hem.

När jag är hemma så äter jag mellis och kollar på lite youtube, och så lägger jag ut en Tik Tok video. Efter det pluggar jag, äter lite frukt, spelar lite roblox med min kompis och så målar jag lite. Sen äter jag med familjen. Och så spelar jag lite mer roblox och kollar på Tik Tok. När det är klockan 19:00 går jag och min pappa köpa lite snacks från willys. När vi är hemma kanske klockan 19:20 börjar vi ta alla snacks som vi har köpt och lagt upp de på bordet i vardagsrummet när vi är klara med att sätta upp snacksen så kollar vi på film och äter snacksen såklart. när filmen är klar spelar vi lite familjespel. Ungefär klockan 22:30 så går jag upp i uppe våningen och tvättar ansiktet, borstar håret, klär på mig mina pyjamas, kollar lite på Tik Tok och så lägger jag mig och sover ungefär 10 timmar.

Publicerat

31 maj 2022

Berättat av

Luna

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03127

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Blästadsskolan

Klass

4B 2022

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!