Mitt Liv

Berättat av Astrid

Född 2010. Fredsdalsskolan. 5C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.05.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Astrid. Jag har blont långt hår och blåa ögon. Jag är 1,67 cm lång. Mitt favorit ämne i skolan är idrott för då får man röra på sig. Mitt fritids intresse är att spela fotboll. Jag spelar fotboll på måndagar och onsdagar, sen så har jag match nästan varje helg, och jag spelar back.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Idag så gick jag gick upp 05:40 och jag kollade på mobilen i fem minuter. Sen gick jag in i badrummet och drack en liter vatten, sen så tvättade jag ansiktet och medans jag gjorde det så kollade jag på min telefon. Sen så böjde jag mina ögonfransar och tog ett genomskinligt läppglans. Sen så borstade jag tänderna. Sen så gick jag till skolan, jag gick till skolan 07:30. Vi börjar skolan 07:50 och vi började med att ha idrott. Vi måste lämna in våra mobiler i skolan så vi får inte ha dom på lektionerna eller rasterna. Efter idrotten hade vi rast, och efter rasten så har vi svenska, på svenskan så läste vår lärare ur en bok. Vi hade tjugo minuters svenska. Vi har ca tjugo minuters rast efter idrotten. Sen så hade vi so och då kollade vi på Geografens testamente, sen så svarade vi på frågor om avsnittet, vi kollar på Geografens testamente på en dator som sen kopplas in på projektorn. Vi svarar på frågorna på ett papper. Sedan så åt vi lunch vi åt kassler och potatis med ananassås till. Sen så hade vi rast. Sen hade vi engelska och då lyssnade vi på en text på datorn sen så svarade vi på frågor till texten. Sedan hade vi matte och då använde vi våra datorer för att kolla på den uppgiften vi skulle göra och sen skrev vi ner det på ett papper och vi körde sänka skeppet. Och vi slutar 14:00. Så vi går i skolan i 6 timmar och 10 minuter. Efter skolan gick jag hem och tog en apelsin och kollade på tv, sen så bytte jag om till fotbollskläder och sedan så hade jag fotbollsträning och den börjar 16:30 och slutar 17:30. Jag cyklade till träningen 16:20. Efter träningen så cyklade jag hem och när jag var hemma så kollade jag på telefonen medans jag åt mat. Efter maten så tog jag en varm dusch. Efter det så tog jag på mig pyjamas och smörjde in mig. Efter det så la jag mig in sängen och gjorde läxan på datorn, vi hade engelsk glosor. Sen när jag var klar med det så kollade jag på telefonen. Sen borstade jag tänderna och går och lägger mig. Jag går och lägger mig klockan 21:00

Publicerat

24 maj 2022

Berättat av

Astrid

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03081

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Fredsdalsskolan

Klass

5C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!