Mitt Liv

Berättat av Love

Född 2012. Årstaskolan. 3D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

31.05.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej framtiden jag skulle vilja dela med mig hur en vanlig dag kan se ut för mig men innan måste ja berätta vad jag heter.

Hej jag heter Love jag är 10 år och bor i Årsta i Stockholm och min favorit färg är blå. Minna föräldrar brukar väcka mig 07:00 och brukar dra bort mina vita gardiner som är över minna fönster. Jag brukar ta på mig jeans och T-shirt som oftast är en märkes T-shirt. Jag brukar alltid ha på mig en hoodie. Till frukost äter jag tre mackor och dricker juice och brukar titta på tv sen är det dags att borsta tänderna. Pappa brukar köra mig. Det tar typ 3 minuter sen är jag framme vid skolan. Klockan 08:00 till 09:00 har vi matte. Vi har en matte bok som heter favorit matematik.Sen har vi svenska direkt efter det till 09:30. Sen har vi halvklass. Och sen har vi några andra lektioner innan skoldagen är slut. Sen när skoldagen tar slut går jag direkt hem. När jag kommer hem så brukar jag titta på tv och spella litte fotboll i mitt rum. Sen äter vi midag och efter midagen har jag fotbolls träning 07:00 till 08:00. När jag kommer hem duchar jag och sen titta på kvälls tv. Sen går jag och lägger mig 09:30. Och det är så en dag kan se ut för mig.

Publicerat

13 juni 2022

Berättat av

Love

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03183

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Årstaskolan

Klass

3D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!