Mitt Liv

Berättat av Billy

Född 1012. Årstaskolan. 3D.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

Tisdag

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Spela fotboll

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej i framtiden. Jag heter Billy jag är 10 år. Jag ska berätta om en vanlig dag i mitt liv.

Det börjar med att jag vaknar av ett alarm på min mobil 06:20 på morgonen. Det första jag gör är att ta på mig kläder.

Sen går jag till mitt skrivbord och spelar Fortnite som är ett data spel. Medans jag kollar på min mobil. Då brukar min lillebror komma till vårt rum. (För mitt i natten så går han till våra föräldradas rum och sover i där).

Sen kommer min mamma eller pappa och ger mig frukost. Det är två mackor med smör, fost med ett glas med vatten och med min adhd medicin. (Det hälper mig med att konstatera mig). Medans jag äter så gör jag något på min mobil. Sen är det dags för att gå till skolan. Jag går på Årstaskolan i klass 3D.

På tisdag har vi matte, svenska, bild och no. På tisdagar brukar jag gå till skolan skolpsykolog Zeke. Det är skönt att gå dit för att ha någon att prata med.

Jag tycker att det är kul med idrott för att man får vara i en annan miljö än klassrummet och jag gillar att röra på mig. Det är kul med bild i halvklass för att man får vara kreativ.

Jag går hem från skolan 15:00. När jag kommer hem så sätter jag mig vid mitt skrivbord och gör något på min mobil. Typ klockan 5 Kommer min Pappa eller mamma hem med min lillebror.

Sen lagar mat (min mamma och pappa eller bara en av dem när den andra inte har kommit hem ). Medan jag och min lillebror gör något på Våra skärmar. Efter maten så seter jag på mig fotbolls kläderna och klocka 18:45 så går jag till min fotbollsträning. Träningen börjar 19:00. Klockan 20:00 så slutar träningen. Sen när jag kommer hem så är det dags för att gå och lägga sig. Det tar ungefär 30 minuter för mig och min lillebror. Att sätta på åss pyjamas och borsta tänderna. Sen brukar min mamma läsa. Jag lägger mig och börjar somna klockan 9

Publicerat

13 juni 2022

Berättat av

Billy

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03185

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Årstaskolan

Klass

3D

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!