Mitt Liv

Berättat av Myna

Född 2013. Utsäljeskolan. 2B.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.10.2021

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Myna. Jag är 8 år och snart fyller jag 9 år. Jag tycker om att pyssla, rita och spela musik på piano. Alla tycker att jag är en konstnär och då känner jag jätte glad.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej!

Jag vill berätta om dagen när jag fyllde 8 år.

Jag vaknade kl 8:00 på morgonen och klädde på mig en vit kort ärmat klänning och pappa hade bokat ett hotell där vi stannade i. När jag hade kammat mitt hår och klätt på mig mina kläder och duschat gick vi ner till hotell restaurangen. Vi åt frukt, smörgås, yoghurt, juice och några kakor och muffins. När vi hade ätit frukost satt vi i bilen och skulle åka till Gröna Lund. När vi var framme fick vi inga biljetter för att den var fullbokad. Då bestämde jag och mina föräldrar att vi ska åka till Kolmården som är en zoo. Det tog 2 timmar för oss att åka dit. Då var det halloween tema eftersom det var oktober. Det var jätte kallt så jag frös jätte mycket. Vi åkte safari och det är typ en bur som har många fönster i sig och man åker och man ser många djur och det finns en högtalare som säger vilka djur heter. Vi tittade på många djur och åkte Bamses flygmattor och Skalmans luft ballonger. Sen gick vi till en affär som finns i Kolmården. Jag köpte en vampyr hårband och andra saker. Till slut åt vi middag det var pannkakor med sylt och grädde. Sen åkte vi hem och det tog 2 timmar för att komma hem. Det var en rolig dag för mig då den var bara jag och min pappa och mamma och jag kunde göra vad jag ville för att det var min dag.

Min Födelesdags present var att vi hade vunnit en bud och vi hade köpt ett hus där jag bor idag. Det var den bästa presenten som jag fick i mitt liv.

Publicerat

17 juni 2022

Berättat av

Myna

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03267

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Utsäljeskolan

Klass

2B

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!