Mitt Liv

Berättat av Edvard

Född 2013. Utsäljeskolan. 2C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

01.06.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag heter Edvard och jag fyller år den 13 juni jag fyller 9 år så jag är nu 8 år. och jag gillar spela fotboll, innebandy, och data spel, och pingis, och leka med kompisar och holla på med Pokemon kort.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag gick upp halv sju på morgonen. Sedan kläde jag på mig kläder, en grön gul T-shirt, svarta jeans, ett mag band för att lega mobilen i. Sedan kommer min hund som heter Ozzy han blir jätte glada när man kommer. Sen går jag ner och äter frukost, jag åt två rostade brioche mackor till frukost. När jag äter måste jag ge insulin för jag har diabetes. Sen går jag och borstar tänderna i två minuter. Sen går jag och klär på mig adidas skor, (jaka), en grön svart keps som det står LA på, och en Puma ryggsäck. Sedan går jag och en förälder till en skolbuss och min store bror som är elva år cyklar till skolan. Och på bussen pratar jag med mina kompisar eller kollar på min mobil eller mina kompisars mobil.

När jag kommer till skolan är klockan nästan 8:00jag går in direkt till klassrummet och då brukar man få ta sin iPad och lyssna eller läsa i polyglutt appen idag läste jag en bok om fotboll. dom andra lektionerna är idrott, svenska, mattematik, so, vid-tid vi slutade klockan 14:00. vi har också raster i en time och på dom brukar jag gå till fotbolls planen om man får. till lunch åt vi pasta carbonara. när skolan slutar är jag kvar på Fritids till klockan 15:00 och på onsdagar klockan 16:00. och jag åker skolbuss hem. och jag går oftast hem själv.

När jag kommit hem hälsar jag på min hund Ozzy sen går jag upp och spelar en stund och jag spelar oftast Roblox eller sätter jag mig i soffan och kollar på något på TV. nästan varje kväll har jag träning, fotboll, innebandy eller pingis. idag gick jag inte på fotbollen för jag hade ont i huvudet och i magen.

Publicerat

17 juni 2022

Berättat av

Edvard

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03287

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Utsäljeskolan

Klass

2C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!