Mitt Liv

Berättat av Carl

Född 2008. Långedragsskolorna. 6KLångedrag.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

21.01.2021

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! jag heter Carl och jag är 12 år gammal och jag bor i Göteborg. Jag bor med min pappa Martin och mamma Lisa och lillasyster Wilma.

Jag vaknar runt 06,30 snoozar kanske 2 gånger och sen går jag upp. Först går jag på toa sen går jag tillbaka till mitt rum och tänder i rummet sen går jag till min garderob för att välja vad jag ska ta på mig. Sen går jag ner till köket och kollar i kylskåpet då tar jag fram smör och leverpastej och yoghurt och sen tar jag fram en skål och bröd gör en macka och yoghurt. Sen tar jag med mig maten och sätter mig framför teven och kollar lite tv. och sen när jag har käkat upp så kollar jag lite på mobilen och snart är det dags att gå till skolan. Jag tar på mig min jacka och packar min väska med skolgrejer och någon frukt. Sen går jag ut och ner till spårvagnen. Sen kommer jag fram till skolan och går i skolan under dagen. Sen kommer jag hem och kollar lite på min mobil mest tik tok, youtube, lite Snapchat och instagram. Sen ska jag spela fotboll så jag lägger fram kläder till mig som jag kan ta på mig sen när jag ska spela fotboll. Nu ska jag käka mellanmål tar nåt snabbt och käkar plockar in diskmaskinen. Nu ska jag spela fotboll någon av mina föräldrar kör mig till planen. När träningen är slut hämtar mina föräldrar mig och vi kör hem och jag duschar. Sen tar jag på mig sköna kläder käkar kvällsmat och hänger med min familj. Sen går jag upp på mitt rum och kanske pratar med några kompisar sen när klockan e runt 22.00 brukar jag Borsta min tänder och lägger mig i sängen och kollar lite på min mobil sen när klockan e runt 22.30 så släcker jag allt och stänger av mobilen och sover.

Publicerat

10 februari 2021

Berättat av

Carl

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/01088

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Långedragsskolorna

Klass

6KLångedrag

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!