Mitt Liv

Berättat av Holger

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

26.08.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar upp av ett larm på min klocka kl 06:30. När jag gått upp tar jag på mig min morgonrock som hänger på en stol. Sedan går jag ut ur mitt rum, ner för trapporna och in i köket. Jag tar och rostar två mackor, brer på smör och lägger på antingen ost eller salami. Eller så gör jag havregrynsgröt med socker och kanel.

När jag har ätit klart går jag till badrummet och borstar tänderna, borstar håret, tar på mig deodorant, kissar och tar på mig kläder som t.ex jeans och en luvtröja. Efter det brukar jag chilla och titta på Youtube.

Kl 07:30 ta jag och tar på mina ytterkläder, min hjälm och börjar cykla till en plats där jag brukar möta upp mina kompisar. Det är ungefär 4 km att cykla till skolan och det tar runt 10 till 15 min. När jag har kommit fram låser jag cykeln och går till mitt klassrum. Där väntar jag tills klockan är 08:00 då skolan börjar.

I skolan har jag spanska, svenska, SO (samhällsorienterande ämnen), lunch och rast, NO (naturorienterande ämnen), matte och till sist textilslöjd som slutar kl 15:35.

Efter skolan tar jag det lugnt och chillar, ibland ringer jag en kompis och frågar om hen vill spela. SLUT

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Holger

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03295

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!