Mitt Liv

Berättat av Aston

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

Fredag den 26 augusti 2022 klockan 09:34:44

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag sitter just nu och skriver detta i mitt klassrum, tvungen att skriva det här mot min vilja. Jag har egentligen ingen aning vad jag ska skriva om, men jag kan väl börja med när jag vaknade.

Jag blev väckt av min fader imorse för att jag glömde ställa ett larm på min mobiltelefon. Jag tog på mig mina kläder strax efter jag vaknade och tog mig ner för trappen för att äta frukost, flingor med mjölk och en macka med konjaksmedvurst.

Efter jag åt min frukost ställde jag in alla kylvaror i kylen och ställde in all min använda disk in i diskmaskinen och gick sedan tillbaka upp för trappen för att borsta tänderna och ta lite vax i håret.

Jag tog på mig väskan och klockan och skyndade mig till skolan på min cykel med mina kompisar. Det tog ungefär 15-20 minuter för oss att ta oss till skolan den dagen. När jag kom till skolan såg jag min kompis Björn som håll på att låsa fast sin cykel och sa hej till honom innan jag också låste fast min cykel.

När vi gick in kom Björn ihåg att våran första lektion, Tyska, var inställd vilket jag hade glömt fullständigt. Vilket innebor att vi kunde ha haft sovmorgon. Men det var ju självfallet för sent nu. Vi gick tillbaka ut och satta oss på en bänk och tog det lugnt.

När vi började vår nästa lektion skulle vi börja skriva det här, vilket jag gör just nu.

Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde mer den dagen, så nu tackar jag för mig.

Med vänlig hälsning, Aston.

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Aston

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03307

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!