Mitt Liv

Berättat av Omar

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv2.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

25.08.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag tycker om att köra basket, läsa dragon ball böcker, kolla på dragon ball serier och att köra spel på datorn eller mobilen.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hejsan alla ni som läser min minne.

Igår gick jag och la mig klockan 22.00. Då väckte min mamma mig klockan 07.05 och sedan gick jag och tog ett dusch och sedan gick jag ut och hämtade mina kläder och kläde på mig dem.

Jag gick sedan till köket och då åt jag min maka som min mamma har gjort till mig. Efter allt det blir klockan 07.45 och sedan gick jag till buss stationen och väntade på bussen som kommer 07.52. Sedan klev jag in på bussen och blippade min kort. Sedan tog mig bussen till skolan som ligger i björnkulla och sedan klev jag ut ur bussen och sedan gick jag till skolan.

Vi jobbade först med engelska och sedan med något spel som är på engelska sedan hade jag SO och kollade på serien jakten på den glömda historien och den var faktiskt bra och då började hela klassen jobba och sedan klockan 11:15 hade vi lunch. Efter lunchen gick jag till djurhuset som var i skolan och klappade kaninerna. Efter rasten hade vi matte i en timme och gjorde experiment.

Efter hela skoldagen gick jag hem när jag var hemma byte jag om mina kläder och sedan gick jag så att jag ska tvaga mig så att jag ska börja be. Då gick ja till mattan och då började jag be. Sedan gick jag och hjälpte min mamma med att städa hemmet och sedan körde jag spel på mobilen efter allt det gick jag och la mig och då var klockan 20:00.

Publicerat

26 september 2022

Berättat av

Omar

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03323

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv2

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!