Mitt Liv

Berättat av Ebba

Född 2010. Sandeplanskolan. 6b.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

20.10.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar upp kl 7 och blir väckt av hunden vi passar, hon heter smulan. Jag går upp och väljer mina kläder, idag valde jag svarta straight jeans, ett vitt linne och en rosa hoodie. Därefter sätter jag på mig mina linser och börjar sminka mig lite grann. När jag är klar fixar jag min frukost och idag blev det rostade mackor med hallon sylt. Efter det behövde jag borsta mina tänder och cykla till skolan.

Vi börjar med svenska och skriver detta, sen blir det NO, efter de matte, språk och tillsist SO. Jag cyklar hem igen och där väntar smulan på mig.

Egentligen har jag hopprep idag men istället för det ska jag på MFF match när dom spelar mot djurgården. När jag har tagit av mig min jacka och skor där hemma, fixar jag lite grekisk yoghurt med granola. Därefter lägger jag mig i sängen och vilar lite för MFF matchen. Jag brukar titta på TikTok när jag har tråkigt och kan inte göra nått eller så skriver jag med mina vänner.

Till MFF matchen tog jag samma svarta jeans och en rosa/vit stickad tröja. Sen fixar jag till mitt smink lite, borstar håret och går till grannarna som ska köra mig dit. När jag väl är där köper jag popcorn och lite godis. Vi går till våra platser och kollar hela matchen. Tyvärr blev det 3-2 till djurgården så det var lite synd. Vi åkte hem igen och då tog jag bort mitt smink och tog av mina linser. När jag var klar med det och hade borstat mina tänder la jag mig i sängen och somna. Godnatt!

Publicerat

30 januari 2023

Berättat av

Ebba

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04012

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Sandeplanskolan

Klass

6b

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!