Mitt Liv

Berättat av Wisam

Född 2011. Nolbyskolan. NOB11C.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

23.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej, mitt namn är Wisam och jag är 11 år gammal. Jag har 2 syskon och en katt som heter Charlie. Charlie är en kille och han är 1 år och några månader gammal. Jag gillar att pärla och köra spel som Roblox, Minecraft, Five nights at freddys och andra bygg / skräck spel. Detta året, 2023 så får jag inte äta godis eller sötsaker på hela året, för då så kan jag få någonting från mina föräldrar. Jag går på Nolbyskolan och jag går i 5:te klass. Det var allting jag kunde komma på om mig själv just nu. ♡

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! På morgonen så går Väcks jag av min mamma eftersom jag inte har en alarmklocka. Jag brukar gå upp ur sängen och öppna min garderob, jag brukar alltid ha på mig svarta eller blåa jeans med någon tröja. Efter att jag har bytt om så går jag in på min systers rum för att väcka henne, hon brukar alltid få frånvaro i skolan. Sen när det är klart så brukar jag ta på mig ett par inne tofflor och gå in i köket.

När jag är inne i köket så öppnar jag mitt kylskåp och tar fram två bitar bröd. Jag lägger dem båda i min brödrost och sätter på den. Under tiden jag väntar på att mitt bröd ska rostas så öppnar jag kylen igen för att ta fram smör och ost och lägger det på bordet. När brödet har rostat klart så lägger jag smöret och osten på det. Många äter frukost i köket eller på deras rum fast jag tar en talrik och äter det i vardags rummet, så att jag kan kolla på Netflix under tiden jag äter, jag kollar på Jeffrey Dahmer dokumentären.

När jag har ätit klart så går jag in i badrummet för att borsta tänderna. Våra badrums vägar är vita och jag tror att dem är gjorda av Cement. Vi har en torktumlare och en tvättmaskin. Sedan så går jag ut i hallen, sätter på mig min jacka och skor och går till skolan.

När det är dags för rast i skolan brukar jag oftast Gunga eller så är jag på kullen för att vara själv, det brukar aldrig vara någon på kullen. Vi har två raster, en vid morgonen och en efter lunchen. På lunchen brukar jag inte äta så mycket eftersom den vegetariska inte är så god på våran skola.

Vissa dagar efterskolan går jag till fritids till ungefär klockan 16:00, då brukar jag bara pärla, men oftast så går jag bara hem efterskolan för att ta det lugnt efter allt skolarbete. När jag har kommit hem efter skolan, (jag bor i radhus), så brukar jag gå till mitt rum, byta om till mjukis byxor och en hoodie, så går jag till köket för att hjälpa min mamma göra sallad, mina två systrar brukar inte vara hemma så ofta så det är därför dem inte brukar hjälpa till så mycket.

När jag har hjälpt klart min mamma så går jag in i vardags rummet och spelar Roblox på min mobil en stund. Min pappa brukar komma hem runt kl.5 och då så lägger jag ner min mobil och kollar lite på TV. Efter att vi har ätit middag brukar jag alltid gå in i köket och skära upp lite frukt till mamma och pappa medans dem kollar på någon serie på TV:n.

När klockan är typ 19:12 så kommer min äldsta syster hem. Då så brukar hon göra macka macka till mig och lite Te. jag brukar sitta i köket med henne då när vi äter. Sedan när jag är klar så går jag till badrummet för att tvätta händerna, sedan så går jag till vardags rummet för att vara lite med mina föräldrar en liten stund.

När klockan är ungefär 21:16 så går jag till badrummet för att borsta tänderna. när jag är klar så går jag in i mitt rum och före breder kläder till nästa skoldag. När jag är klar med det så går jag till mina föräldrars och systers rum för att säga godnatt till dem. Sen går jag tillbaka till mitt rum för att lägga mig och sova.

Jag brukar alltid lägga mig 21:18 fast jag somnar typ 21: 58. Det var en dag i mitt liv i 2023.

Publicerat

1 februari 2023

Berättat av

Wisam

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04056

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Nolbyskolan

Klass

NOB11C

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!