Mitt Liv

Berättat av Casper

Född 2008. Silverskolan. Årskurs 8.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

17.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

hej jag heter Casper och jag gillar att spela dator spel och träna innebandy på tisdagar och torsdagar dom spelen jag brukar spela är cs go, apex legends

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Hej! Jag heter Casper och jag är 14 år gammal. Jag bor i Arjeplog. Dagen börjar med att jag blir väckt av min mamma klockan 07:30 och kliver upp och sätter på mig kläder som är en svart hoodie antingen ett svart par chinos eller ett par grå chinos. Efter jag har tagit på kläderna så går å käkar frukost klockan 07:45 och till frukost är det en varm macka å ett glas juice. Sen efter jag hade ätit så skjutsar pappa mig till skolan 08:10 och när jag börja min för lektion och där pluggar jag dom olika ämnen de första pluggar är geografi som jag skriver om islam. Klockan 09:40 Efter jag har pluggat islam så pluggar jag lite matte klockan 10:30 sedan gick vi alla på rast och sedan klockan 10:35 så hade vi en till lektion och det var slöjd och där syr jag en tröja och Efter så går jag på lunch klockan 11:55. Det blev fisk till lunch jag käkade lite gran sedan gick jag och köpte jag något och äter det. Nu har vi några lektioner till och jag har idrott som nästa lektion klockan 12:40 och jag slutar den lektionen 13:40 och sedan har jag fysik och efter har vi moderna språk. Personligt har jag valt spanska för att det lät roligast. Typ inget hände under spanskan eller fysiken. Efter jag hade gått skolan klockan 15:30 klar så gick jag hem och satte mig och spela lite cs go även en förkortning av counter-strike global-offensive.

Det är ett spel där du är 2 olika lag. Antiterrorist försöker att skydda ett två ställen A site och B site och det andra laget kallas för terrorister och dom försöker att placera en bomb på antingen A site eller B site. Det var typ det men innan middagen låg jag i min säng och kollade på min telefon tik tok och dör skrollar man igenom olika content creator som gör olika videos och dom har helt sjuk humor. Mamma ropade att det var mat klockan 18:00 så jag gick och åt jag fick någon svamp pasta som var jätte god jag åt hur mycket som helst. Efter jag har käkat middag så far jag till innebandyn och tränar. Innebandy är en lag sport där man är 5 ute på plan och en målvakt och man ska göra mål på varandra och man spelar med en typ ich tennis boll och med en klubba so är bygga av plast och kolfiber. Efter innebandyn så duschar jag och efter så spela till jag ska gå och lägga mig 22:00 och somnar typ 23:00.

Publicerat

7 februari 2023

Berättat av

Casper

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04090

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Silverskolan

Klass

Årskurs 8

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!