Mitt Liv

Berättat av Siri

Född 2011. Enskedefältets skola. 5c.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

16.01.2023

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Hej jag heter Siri och jag är 11 år gammal. Jag fyller år 28 December. Och mina bästa vänner är Daniella, Leiah och Ashia. Och jag gillar att vara med kompisar, spela fotboll och hålla på med mobilen.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknar 08:00 av att mamma kommer och tänder lamporna. Och sen går jag ner för trapporna. Och äter frukost. Sen så byter jag om. Jag klär på mig en randig tjock tröja som är randig och bara några byxor. Sen går jag till skolan klockan 08:55. Jag går in i klassrummet klockan 09:00. Sen slutar jag 14:25. Då går jag till klubben/fritids. Och jag är där typ i några timmar. Då går jag hem.

När jag har kommit hem så sätter jag mig och tittar på min mobil. Ibland städar jag mitt rum när det är stökigt. Sen går jag ner för trapporna och äter middag. Sen går jag upp och pratar med min kommer Daniella. Sen går jag och sover 22:30

Publicerat

7 februari 2023

Berättat av

Siri

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/04092

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Enskedefältets skola

Klass

5c

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!