Mitt Liv

Berättat av Carl

Född 2009. Källängens skola. 7E.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

24.08.2022

💬 Om du vill, berätta lite om dig själv och vad du tycker om att göra

Jag är 12 år(fyller 13 i oktober). Jag är blond och 160 cm lång. Jag gillar att spela fotboll och att vara med kompisar, jag gillar också att spela digitala spel med mina kompisar. Jag går på fotboll 2 gånger i veckan, spelar saxofon 1 gång i veckan och paddel 1 gång i veckan.

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

När det är skoldag vaknar jag ungefär 06:35 och går upp och kollar på min mobil, svarar på mina snaps på snapchat, använder den i typ 10 minuter, och sen går jag ner med min handduk och kläder till ”mitt” badrum och duschar. Jag har ofta ett par linnebyxor och en cashmere tröja för det är skönt och snyggt.

Efter jag har duschat kammar jag håret och lite andra saker, klär på mig, går upp till mitt rum och packar ner min dator i min ryggsäck. Sen går jag ner igen och äter frukost. Jag äter normalt sätt toast och ett kokt ägg. Sen går jag upp, borstar tänderna och sen får jag skjuts från min mamma i bilen till skolan.

I skolan så har jag lektioner och använder ofta datorer till alla lektioner, alla i sjuan och uppåt i min skola har en egen. Efter skolan brukar jag antingen vara med kompisar och gå och spela fotboll eller åker jag med buss 238 och går resten av vägen hem.

Hemma brukar jag ta det lugnt, brukar äta något mellis och kolla på min telefon. På min telefon brukar jag spela spel eller kollar på en app som heter tik tok och snappar med kompisar. Ibland hjälper jag till att laga mat och dukar fram på matbordet. Efter jag har ätit middag med min familj så brukar jag spela spel på min spelkonsol(En ps5) med mina kompisar och senare på kvällen så går jag och lägger mig.

Publicerat

29 september 2022

Berättat av

Carl

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03367

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Källängens skola

Klass

7E

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!