Mitt Liv

Berättat av Victor

Född 2009. Södertörns friskola. 7nv1.

📆 Vilken dag vill du berätta om?

29.08.2022

✏️ Berätta om en dag i ditt liv

Jag vaknade 06:00 av mitt alarm hemma hos mamma. Sedan stängde av mitt alarm och somnade om. Jag vaknade igen 07:15. Efter det gick jag upp och tog på mig kläder. Jag tog på mig ett par mörk gråa shorts och ljus grå tröja.Jag skipade frukosten och drack en kopp kaffe istället. Därefter borstade jag tänderna och gjorde mig redo att åka till skolan.

Jag gick in i bilen 07:50 och vi åkte från min mammas hus 07:55 och sedan åkte vi till min lillebrors skola och lämnade honom därefter åkte vi till min skola och jag var framme 08:20.

Jag gick till hallen utan för mitt klassrum och väntade ett tag sedan gick jag till slöjdsalen. Slöjden började 09:10 och jag gick in till salen. På lektionen gjorde vi mappar där vi skulle skriva anteckningar till vårat båt projekt. Efter att jag var färdig med min mapp började jag göra min namnskylt. Jag han nästan färdigt med min namnskylt men då slutade lektionen. lektionen slutade 10:10 och jag hade matte 10:30. Innan matte lektionen lämnade vi in våra mobiler. På mattelektionen pratade vi om prim tall lektionen slutade 11:30 och vi hade nu lunch.

Det var pasta med skinksås till lunch. Lunchen slutade 12:10 samma tid som svenska lektionen började. svenska lektionen slutade 13:00 och engelska lektionen började 13:05 lektionen slutade 14:05 och vi hade mentorstid 14:15 den slutade 14:45 och sen tog jag min mobil och gick till tågstationen.

Sedan tog jag pendeln till Älvsjö där jag tog busen hem. Jag gick från busstationen till min pappas hus. När jag var framme såg jag på film et tag sedan kom min syster hem när hon hade varit hemma ett tag började hon med matten. därefter kom min pappa hem. En liten stund senare var min syster färdig med att göra matten och därefter kom min bonusmamma min lillebror och min lillasyster hem vi åt matt. Sedan duschade jag och gick och la mig hemma hos pappa.

Publicerat

2 oktober 2022

Berättat av

Victor

Licens

CC BY

Arkivkod

M1:1/03379

Insamling

Mitt liv – en dag i mitt liv

Skola

Södertörns friskola

Klass

7nv1

Berättelsens position

Se alla berättelser på karta
Travelers’ Map is loading…
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

6528 elever har deltagit! – delta med din klass!

Låt barnen berätta för framtiden. Det är enkelt att använda Mitt liv i undervisningen. Eleven får en unik kod och fyller själv in sitt bidrag. Du som lärare skickar sedan in det med ett knapptryck.

Så kommer du igång!